Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
po 20 min. spania teraz znowu ci cholerni sąsiedzi i ich wiertertarki - po 5 min. no rzesz szlag mnie trafi !!! Do tego teściowa dzwoni i pyta dlaczego chrzcimy w post ...Krew mnie dzisiaj zaleje !!!!
M juz jedzie zajmie sie Dusia a ja mam lezec czemu mnie same zle zeczy spotykaja
trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko dobrze
mam zal do siebie ze nie poszlam wczesnie jestem zalamana

. Chyba wezmę paracetamol i położę się do wyrka. Kuba właśnie usnął. Chociaż to dobre

dziekuje dziewczyny ze pytacie co u mnie M na bierzaco czyta mi wasze wiadomosci a dobrze ze mam klawiature bez przewodowa to moge do was napisac 

Moja mama jest już chyba za stara na dzici ma 38 latNo coś Ty !! w szpitalu leżałam z Babeczkami które miały 41 w zwyż. Jedna kobietka (kontakt mamy do dziś) leżąc na podtrzymaniu ze mną przeżywała studniówkę syna! a jej mąż zwariował na jej punkcie i dzidziusia. Teraz gdy dziecko ma pół roku mówią że czują się jakby znów mieli po 20 lat! To była "wpadka" nie planowali tej ciąży ale dziękują za nią Bogu a mały synek to oczko w głowie całej rodziny (od dziadków po brata) Zaś rodzice są zdania ze tak jak teraz nie kochali się jeszcze nigdy i tak naprawdę dopiero teraz rozumieją sens życia, małżeństwa i miłości

z tą różnicą że ja warsztat na strych wystawiłam hihihihi norma wyrobiona para jest!!