Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja jakbym miała możliwość rocznego macierzyńskiego to bym na pewno skorzystała. A tak to wykorzystuję urlopy wypoczynkowe a potem wychowawczy niestety bezpłatny. Chcę z nim siedzieć do końca zimy i potem niania albo żłobek, więc jeszcze trochę posiedzę...
z tym, że chyba wychowawczy będzie płatny
albo wykorzystam opiekę nad dzieckiem ;-)
Jak to nie ma tej dopłaty? tzn dodatek do zasiłku rodzinnego na urlopie wychowawczym?
A i sushka zauważyłam 3 miesiączki u was!!! Najlepszego dla Jurka
Dziewczyny czy wszystkie Wasze dzieciaczki leżą na brzuszku? Bo moja niunia nie chce.
A te 60 dni opieki mozna po wychowawczym?? a co roku przysluguje? i jak to jest platne??
bilia tą z mopsu właśnie. Z pracy to wiem, że nic nie ma.
Bilia - ten napar z kminku dajesz raz dziennie czy przed posilkami?
dziewczyny, czy myslicie ze po mleku modyfikowanym moze bolec brzuszek? moj maly 2 noce obudzil sie ok 1.00 i puszczal baki i poplakiwal a po 5min zasnal dalej bylo to po ok 4g po butli jaka dostal pol na pol mojego mleka i mm. myslicie zeby zmienic mleko? te z was co uzywaja kminku mozecie jeszcze raz napisac w jakich dawkach?
dziewczyny, czy myslicie ze po mleku modyfikowanym moze bolec brzuszek? moj maly 2 noce obudzil sie ok 1.00 i puszczal baki i poplakiwal a po 5min zasnal dalej bylo to po ok 4g po butli jaka dostal pol na pol mojego mleka i mm. myslicie zeby zmienic mleko? te z was co uzywaja kminku mozecie jeszcze raz napisac w jakich dawkach?