Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/quote][quote=CiastoMiłości]Dii, mam nadzieje że Kacperkowi już przeszło i dobrze się czuje.
aaa Dziewczyny, czy ja już mogę podawać witaminę K??? Bo mąż kupił takie w kapsułkach łączone a nie osobno i nie wiem...
Dii u nas też była wczoraj brzuszkowa jazda bez trzymanki. Odkąd daję mu stałe pokarmy kupy są b.rzadko. Wczoraj wsadziłam mu Viburcol i dopiero się odetkał, a mi szczęka opadła jak zajrzałam w pieluchę.
aaa Dziewczyny, czy ja już mogę podawać witaminę K??? Bo mąż kupił takie w kapsułkach łączone a nie osobno i nie wiem...
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie mycia ząbków maluchom
Dziewczyny, czy ja już mogę podawać witaminę K- ja mialam na karcie wypisowej ze szpitala napisane, w moim przypadku od ukonczenia 2 tygodnia zycia do konca 3 miesiaca bylo.
a czego się w gołąbkach obawiasz?- no sie mowi ze kapusta wzdyma i groch, to omijam wieksze ilosci kapusty, ale jutro zrobie
Któraś ostatnio chciała kupić puzzle piankowe na podłogę. Pisałam że my mamy ten cały alfabet i że bardzo dobrze się sprawuje, ale w tym tygodniu się dowiedziałam czemu to jest od 10 m życia lub wyżej.Gdziekolwiek Tośki nie położę na tym alfabecie to ona po chwili jest na brzegu i próbuje zażreć te puzzle, nawet nauczyła się wyjmować literki i części od literek. Te części co łączą puzzle nie są za duże i zastanawiam się czy nie "odpadną" i Tośka sobie krzywdy tym nie zrobi. Jak tylko zobaczę ze znowu zajada puzzla to ją od razu od niego zabieram i odkładam na środek (ma ułożone puzzle w kwadrat).--
Syn nie śpi od 6:30 a mi się tak bardzo spać chce- Kochana.. ja jak zasze spac poszlam przed 24 bo maly po 23 je ostatni posilek, spal do 3:30, zjadl i... nie spal dalej :( Siedzialam przy nim do 5.10, w koncu zasnal no i 7:30 wstal.. wiec tez jestem mega nie wyspana... Ja niewiem skad On ma te energie, niech na kopalnie idzie na nocki ;p
Dii - jak tam Kacperek ????
Madziauk - to masz twardy sen he he, u mnie to ja slysze malego a nie moj i maly moj tez ma klopoty ze spaniem ostatnio... :(
nie wiem gdzie zadać to pytanie, ale chyba tu... pierzecie tetrę z ubrankami?
też Jestem zdziwiona, myślałam że szybciej papa się nauczy hehe cwana bestia :)