Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sysiajaw: ja Kinię przeniosłam do spacerówki jak miała 7m1
ja Misiaka też mniej więcej w tym okresie... :)
Moj Jasiek chyba wlasnie przechodzi skok. Mamusie starszych dzieciaczkow, czy Wasze dzieci tez przechodzily skok w podobnym okresie..?? Rozpacz wielka i tylko cycus mu odpowiada ... cały dzień i całą noc
A i jak badał piersi to powiedział, że jeszcze bliźniaków bym wykarmiła- he he h, no niezly wyciek, odciagaj i sprzedawaj na allegro ;p
Dzięki avf, wczoraj już tyle przeczytałam, ze mam mętlik w głowie...zobaczymy co zrobimy dalej.
Dii jak to zrobiłaś???
A ja właśnie po wizycie u gina. Zapowiada się na to, że jeszcze długo nie będę miesiączkować... Tzn. wszystko jest ok, tylko na @ nic nie widać...
A chciałam jeszcze dodać, że Leszek zaczął kumać, że lepiej na rączkach jest każdy kto przyjeżdża bierze Leszka na ręce itp. potem mam problem z Nim i mi płaczę bo ja Go na rączkach nie noszę, nie uczę Go. Siedzi w Leżaczku lub na macie, leży na łóżku itp. ale jak wezmę Go na chwilę i odkładam to jest taki wyk! Więc staram się zająć jego myśli zabawą itp. udaje się
A chciałam jeszcze dodać, że Leszek zaczął kumać, że lepiej na rączkach jest każdy kto przyjeżdża bierze Leszka na ręce itp. potem mam problem z Nim i mi płaczę bo ja Go na rączkach nie noszę, nie uczę Go
A- Venus - On po prostu dorosl i niechce juz lezec, to normalne, nie ma czegos takiego jak przyzwyczajenie, bo ja tez nie nosilam a teraz maly i tak bardzo to lubi, bo mu nudno tak na dywanie, lubi ogladac z wysokosci :)
Venus, a nie pomyślałaś, że Leszek po pierwsze potrzebuje bliskości, a takie noszenie zaspokaja jego potrzeby, a po drugie jest już ciekawy świata i odłożony nudzi się?
- Venus - On po prostu dorosl i niechce juz lezec, to normalne, nie ma czegos takiego jak przyzwyczajenie, bo ja tez nie nosilam a teraz maly i tak bardzo to lubi, bo mu nudno tak na dywanie, lubi ogladac z wysokosci :)
Zastanawiam się właśnie nad tym czy nie kupić chusty skoro mała tak lubi na rączkach tylko czy nie za późno????
To tylko się cieszyć, można serduszkować bez zabezpieczenia
Mocne całusy dla Kacperka - wszystkiego najlepszego
Wszystkiego naj dla Kacperka