Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
sysiajaw: ja Kinię przeniosłam do spacerówki jak miała 7m1
ja Misiaka też mniej więcej w tym okresie... :)
Moj Jasiek chyba wlasnie przechodzi skok. Mamusie starszych dzieciaczkow, czy Wasze dzieci tez przechodzily skok w podobnym okresie..?? Rozpacz wielka i tylko cycus mu odpowiada ... cały dzień i całą noc
, zastanawiam się czy to nie zęby bo jedynki górne ma od dawna napuchnięte zresztą dolne dwójki też... jak na razie ma tylko dwie dolne jedyneczki które wyszły 21 i 24.04 więc już sporo czasu temu
Hehe!
A i jak badał piersi to powiedział, że jeszcze bliźniaków bym wykarmiła- he he h, no niezly wyciek, odciagaj i sprzedawaj na allegro ;p

Dzięki avf, wczoraj już tyle przeczytałam, ze mam mętlik w głowie...zobaczymy co zrobimy dalej.
i na razie problemu z dietą nie mam bo je tylko mleko Bebilon Pepti 1 a co będzie później?? zobaczymy. 
a poszedł dalej spać, nawet butli nie chciał a wcześniej jadł o 4
. Wczoraj Go mąż położył spać o 20:30 i dopiero o 4:00 się obudził
więc pospałam. Teraz zjadłam śniadanie, posprzątałam, byłam z pieskiem, wstawiłam pranie i jest super 
Ale sobie Leszek mruczy jak śpi!
pod chodzę co jakiś czas sprawdzić czy się obudził ale On śpi i nadal wydaje dźwięki, czy to normalne?? może coś mu się śni. Też myślę, że ta pogoda na niego wpływa....
Życzę Wam miłego dnia

Dii jak to zrobiłaś???

ale jest to możliwe, ja też staram się kłaść Leszka do łóżeczka a nie do wózka i bujanie
i udaje mi się
Leszek się pokręci, po marudzi i zaśnie z pieluchą na twarzy i czasami nawet bez smoka. Staram się Go kłaść do wózka jak jest śliczna pogoda więc Go na balkon wystawiam bo w domu duchota straszna 
A ja właśnie po wizycie u gina. Zapowiada się na to, że jeszcze długo nie będę miesiączkować... Tzn. wszystko jest ok, tylko na @ nic nie widać...

a na prawdę nie ma za czym tęsknić 
każdy kto przyjeżdża bierze Leszka na ręce itp. potem mam problem z Nim i mi płaczę bo ja Go na rączkach nie noszę, nie uczę Go. Siedzi w Leżaczku lub na macie, leży na łóżku itp. ale jak wezmę Go na chwilę i odkładam to jest taki wyk!
Więc staram się zająć jego myśli zabawą itp. udaje się
A chciałam jeszcze dodać, że Leszek zaczął kumać, że lepiej na rączkach jest każdy kto przyjeżdża bierze Leszka na ręce itp. potem mam problem z Nim i mi płaczę bo ja Go na rączkach nie noszę, nie uczę Go. Siedzi w Leżaczku lub na macie, leży na łóżku itp. ale jak wezmę Go na chwilę i odkładam to jest taki wyk! Więc staram się zająć jego myśli zabawą itp. udaje się
A chciałam jeszcze dodać, że Leszek zaczął kumać, że lepiej na rączkach jest każdy kto przyjeżdża bierze Leszka na ręce itp. potem mam problem z Nim i mi płaczę bo ja Go na rączkach nie noszę, nie uczę Go
A- Venus - On po prostu dorosl i niechce juz lezec, to normalne, nie ma czegos takiego jak przyzwyczajenie, bo ja tez nie nosilam a teraz maly i tak bardzo to lubi, bo mu nudno tak na dywanie, lubi ogladac z wysokosci :)

Widzę że ona to uwielbia i sprawia jej to radość...ostatnio strasznie się uśmiechała do swojego odbicia w lustrze

A wczoraj mąż ją tak rozśmieszał że śmiała się całym gardełkiem pierwszy raz niestety z początku tak się sama z tego śmiałam że jak przypomniało mi się żeby to nakręcić na aparacie to nie zdążyłam
Zobaczymy czy dziś też tak się pośmiejemy 
Zastanawiam się właśnie nad tym czy nie kupić chusty skoro mała tak lubi na rączkach tylko czy nie za późno????
Venus, a nie pomyślałaś, że Leszek po pierwsze potrzebuje bliskości, a takie noszenie zaspokaja jego potrzeby, a po drugie jest już ciekawy świata i odłożony nudzi się?
- Venus - On po prostu dorosl i niechce juz lezec, to normalne, nie ma czegos takiego jak przyzwyczajenie, bo ja tez nie nosilam a teraz maly i tak bardzo to lubi, bo mu nudno tak na dywanie, lubi ogladac z wysokosci :)
co ze mnie za matka
zmierzyłam mu temperaturę pod pachą i ma 37.5
zastanawiam się czy to jest od tego, że leżał pod kocem i jest mu ciepło czy coś się dzieje?? ciągle pije wodę z zamkniętymi oczami, stęka i wydaje odgłosy
odkryje Go i za 5 minut zobaczę. Może podać mu Paracetamol?? a jak nie spadnie mu temperatura to jutro z rana do lekarza idę.
Zastanawiam się właśnie nad tym czy nie kupić chusty skoro mała tak lubi na rączkach tylko czy nie za późno????

Aale jestem podekscytowana
nagle przestał zasypiać przy cycu i zaczął hasać na naszym łóżku i to nawet do 2-3 godzin po kąpieli i karmieniu więc stwierdziliśmy, że go będziemy odkładać i szybciej będzie zasypiał. No i tak przy zgaszonym świetle, z tetrą przy policzku, czasem ze smoczkiem ale nie zawsze, i musi grać koniecznie pozytywka w karuzeli. Moment - leży na boczku i smacznie śpi
To tylko się cieszyć, można serduszkować bez zabezpieczenia
Mocne całusy dla Kacperka - wszystkiego najlepszego
Wszystkiego naj dla Kacperka

Nie wiem, co jest, bo zazwyczaj zasypiała 20-20.30, a teraz po 22! Widać, że jest śpiąca, bo ziewa, trze oczka, ale ni cholery nie da się jej uśpić. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, bo kurczę, upierdliwe to jest. Bo ani z mężem nie mogę posiedzieć, ani nic zrobić. A jak ona zaśnie to i my sami zmęczeni jesteśmy i zazwyczaj zasypiamy
), ale mnie zobaczyl i od razu pozycja wyjsciowa czyli na brzuszek ;)