Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U Kacperka jest 37,3 (po odjęciu 0,5). Troszkę ma rzadsze kupki, cięzko mu się zasypia, na dziąsła nie da popatrzeć więc nie wiem czy to może być od ząbkowania
A co mu przepisał lekarz?
Ojej biedy Lesio mam nadzieje,że szybko wyzdrowieje.
A musze sie "pochwalic", bo wchodze do pokoju a Maks podparty na jednej rece, siedzi sobie na prawym udku (niewiem jak to zrobil ), ale mnie zobaczyl i od razu pozycja wyjsciowa czyli na brzuszek ;)
dziewczyny kiedy wasze dzieci lezac na brzuszku mialy otwarte dlonie. bo tak dzis zauwazylam ze moj maly caly czas ma zacisniete piastki lezac na brzuchu, przez to trudniej mu zlapac przyczepnosc i nie wiem czy to w porzadku....
dziewczyny kiedy wasze dzieci lezac na brzuszku mialy otwarte dlonie. bo tak dzis zauwazylam ze moj maly caly czas ma zacisniete piastki lezac na brzuchu, przez to trudniej mu zlapac przyczepnosc i nie wiem czy to w porzadku....
--
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na katar? Mnie już dobija to chrumkanie. Zakraplamy solą, odciagamy katarkiem, trzymam ją w pionie i kładę na brzuchu. Co jeszcze mogę zrobić
to czekamy na foty
Dziewczyny, chodzik to najgorsze ustrojstwo, jakie mozna zafundowac dziecku.
A musze sie "pochwalic", bo wchodze do pokoju a Maks podparty na jednej rece, siedzi sobie na prawym udku
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na katar? Mnie już dobija to chrumkanie.
Gaja ja nie jestem jakos za chodzikami,wolalabym kupic malej pchacza z ktorym moglaby sobie chodzic.
--
Jutro nasz ślub
Maja ostatnio robi tak cały czas :D Może to przygotowania do siadu? :>- niewiem.. moze, ale niewiem kto byl bardziej zaskoczony, ja czy On, bo sie to wieciej nie powtorzylo ;)
Jutro nasz ślub- swietnej zabawy zycze:)
.(dla niewtajemniczonych- w "naszym" szpitalu zmarło dziecko tuż przed porodem, podobno matce kilkakrotnie odmówiono przyjęcia na oddział...).Hej no to jest dopiero tragedia prawda .Tutaj jest cały artykuł na ten temat http://www.kurierpoludniowy.pl/wiadomosci.php?art=11340
Slyszalam o tym dziecku w telewizji, tragedia.. ciesze sie, ze jestem juz "po" i z malym wszystko oki