Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Podawalyscie przy ząbkowaniu IBUM?
Niby nic, a jaka radocha :D
Mamy ZĄBKA!!!gratuluje :)
boje się co to będzie u Lesia- jeszcze mozesz dluugo czekac, bo Maks dalej bez ;)
Dziewczyny na fejsie pojawił mi się z rana ten filmik i po obejrzeniu go poryczłam się- takze sie wzruszylam
wykąpie się w basenie i opale moje blade dupsko- tez bym opalila swoje, rok sie nie opalalo ha ha ha
Dziewczyny na fejsie pojawił mi się z rana ten filmik
Hej dziewczyny, ja mam do Was takie pytanie... Jak długo po porodzie odczuwałyście dyskomfort podczas seksu ?
Właśnie podaję, z zalecenia pediatry. Podawalyscie przy ząbkowaniu IBUM?
Do ok. 6-7 m-ca po porodzie. Jak długo po porodzie odczuwałyście dyskomfort podczas seksu ?
Ech... Ostatnio widziałam w IKEI małżeństwo z 11-dniowym dzieciaczkiem (kobieta mężowi tłumaczyła, że "ona ma dopiero 11 dni" i czegoś tam jeszcze nie potrzebuje). Później przechodzili na szybko przez kasy, bo dzieciątko płakało, ile sił mu starczyło- biedactwo aż zrobiło się bordowe na buzi. Nie wiem- dla mnie to elementarny brak wyobraźni. Harmider, muzyka, światła i tygodniowy noworodek...? Ale mi go było szkoda...
Jutro jedziemy nad morze- spokojnych wakacji :)
Jutro jedziemy nad morze
my to przechodzilismy nie dawno też miał mega napuchnięte górne dziąsełka-najgorsze ponoc własnie są górne jedynki
Ja tez prasuję rzeczy bo słyszałam, że wysoka temperatura zabija zarazki, bakterie itp- tez dlatego to robie ;)