Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Podawalyscie przy ząbkowaniu IBUM?
Niby nic, a jaka radocha :D
Mamy ZĄBKA!!!gratuluje :)
boje się co to będzie u Lesia- jeszcze mozesz dluugo czekac, bo Maks dalej bez ;)
Dziewczyny na fejsie pojawił mi się z rana ten filmik i po obejrzeniu go poryczłam się- takze sie wzruszylam

wykąpie się w basenie i opale moje blade dupsko- tez bym opalila swoje, rok sie nie opalalo ha ha ha

Dziewczyny na fejsie pojawił mi się z rana ten filmik

Hej dziewczyny, ja mam do Was takie pytanie... Jak długo po porodzie odczuwałyście dyskomfort podczas seksu ?
Nigdy więcej go z nikim nie zostawię!
(oczywiście w między czasie wstąpiłam na kąpiel i karmienie przed snem, bo sala niedaleko
)

Podawalyscie przy ząbkowaniu IBUM?Właśnie podaję, z zalecenia pediatry.
Jak długo po porodzie odczuwałyście dyskomfort podczas seksu ?Do ok. 6-7 m-ca po porodzie.
Ale mi go było szkoda...Ech... Ostatnio widziałam w IKEI małżeństwo z 11-dniowym dzieciaczkiem (kobieta mężowi tłumaczyła, że "ona ma dopiero 11 dni" i czegoś tam jeszcze nie potrzebuje). Później przechodzili na szybko przez kasy, bo dzieciątko płakało, ile sił mu starczyło- biedactwo aż zrobiło się bordowe na buzi. Nie wiem- dla mnie to elementarny brak wyobraźni. Harmider, muzyka, światła i tygodniowy noworodek...?

Barbara żadnej ze wspomnianych wcześniej rzeczy nie zrobiła, za to miała czkawkę na samym początku,a siedziała mi tuż za plecami w małej salce w USC i mało nie parsknęłam śmiechem w trakcie wywodu pani udzielające ślubu, na temat podstawowej komórki społecznej
Na weselu była bardzo grzeczna, wytrzymała 3h, oglądała wszystko z zainteresowaniem i ani tłum ludzi ani głośna muzyka je nie ruszyły. Później pojechała do domu i została w domu pierwszy raz w życiu z kimś obcym-pobawiła się, zjadła i poszła grzecznie spać
Wyglądała bosko, wrzucę jakieś zdjątko na trochę. Jestem z niej bardzo dumna Jutro jedziemy nad morze- spokojnych wakacji :)

Jutro jedziemy nad morze
ja też mam w planach pojechać do siostry w sierpniu nad morze 

my to przechodzilismy nie dawno też miał mega napuchnięte górne dziąsełka-najgorsze ponoc własnie są górne jedynki

Ja tez prasuję rzeczy bo słyszałam, że wysoka temperatura zabija zarazki, bakterie itp- tez dlatego to robie ;)