Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A nie masz możliwości skontaktować się ze szkołą, z wykładowcą tego przedmiotu i zapytać, co ma na nim zamiar przerabiać?Dziecko przyniosło i dziś kartkę którą ma na jutro przynieść podpisaną z wyrażam bądź nie zgodę na udział w zajęciach
Ale skoro mówisz Aniu że gimnazjaliści sobie chwalą to może nie jest aż tak źle

przez ta sytuacje jestem bardzo oslabiona
nie moge wziasc mojej Dusi nawet na chwile a moj aniolek az placze za mna
jedynie do karmienia M kladzie ja kolo mnie bo tak to kopie
jestem coraz bardziej zalamana ta sytuacja chciala bym by to wszystko juz sie skonczylo 
.... dziekuje wszystkim za mile slowa
wróci w czwartek i mi źle..... bu...

nie pisalam bo bylismy z M w szpitalu kolejne godziny doprawienie 3 zastrzykami po ktorych musialam przelezec u nich czy zadzialaly w dobrym kierunku krwawienie po nich zmniejszylo sie o okolo15 procent wiec zobaczymy do rana jezeli nie zadziala i szyjka sie sama nie zasklepi to w poniedzialek na odzial i zrobia to zabiegowo nawet o tym nie mysle Dusi konczy sie zapas mleczka moge ja karmic piersia tylko raz w nocy miedzy lekami i dwa razy po poludniu dobrze ze chociaz tyle boje sie bardzo co bedzie do poniedzialku oprucz tego jestem strasznie oslabiona bo troche tej krwi ubylo no i wyniki spadly teraz musze tylko lezec z nogam w goze i czekac oby to pomogli bo juz nie daje rady 

dziekuje jeszcze raz ze pytasz i tez sciskam mocno 

jak Vere? Szkoda, że nie możemy jej zobaczyć ...