Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Powiedział, że jakby się to powtórzyło, to żebym na Niekłańską z nim jechała to go prześwietlą czy jakoś tak... Ale na razie jest spokój. Śpi... Mam nadzieję, ze to się nie powtórzy!
A i wiecie co? właśnie się dowiedziałam, że od 1 października nie mam pracy!Grupowe zwolnienia... Nawet wychowawczy mnie nie uchroni... Jedynie L4 w ciągłości max 182 dni...
Ten atak płaczu trwa tylko chwilę ale jest baaaardzo intensywny jakby ją coś bolało i zaczyna tak płakać na przewijaku. Nie można pieluszki zmienić bo nóżki sztywne.
o maj gasz, ja też ciepłolubna, ale latam po domu w gaciach i staniku

myślałam , że to jeszcze nie czas... z resztą jak myślicie szybko czy normalnie?

Dziewczyny a czy przy kolce byłby spokojny wieczór i przede wszystkim noc?
Noc to w ogóle przespana cała...

U nas jedynym w miarę stałym punktem dnia jest wieczorna kąpiel/ karmienie/ sen - kładziemy Miśka tak ok 18-19... a reszta doby to raczej spontan- no u mnie kapiel i spanie zawsze miedzy 18-19, ale z tym jedzeniem wlasnie ciezko bo znow nie chcial jesc kolacji, pewnie wstanie po 20 albo 21 na cycusia..

myslalam o Rajdzie na komary do kontaktu co myslicie?Ja zamówiłam na okna siatki na ramie- służą drugi sezon, normalnie świecę światło, a komarów niet

I teraz nie wiem, czy to już ten etap, że próbuje mnie terroryzować? Dodam, że przez ostatnie 2 dni z rąk mi nie schodzi, jak chcę iść siku, to jest okropny wrzask. Ale to chyba nie czas na skok...
Czemu te Ninki takie rozdarte? Echhh...
Jakich używacie kremów przeciwsłonecznych dla swoich dzieci??
przyjże się bliżej tym kremom które wy używacie:) Jednak nie używac tego kremu co mam od 1-ego roku życia na 10-miesieczne dziecko???Troche się boje,mam racje??jest zestawienie analiz składów wielu kremów przeciwsłonecznych - warto zerknąć :-)--dzięki już zerkam:))))
a kolki miał najpierw z rana 7-11 a później przeniosły się na popołudnie 15-19
ale po 2-3 dniach po podaniu kropli bo zaczęły działać się uspokoiło.

Dobrze, że niuniusiem jest ok
To ja musiałam się tego nauczyć, a nie dziecko. Chociaż wzięłam inne przykłady z tej książki, które mi pomagają
Nie wiem jak długo będzie ta dobra passa ale żyje chwilą a później będę się martwić
a w razie czego mam Was 
Boję się tylko kolejnych...Maly od kilku dni jest bardzo placzliwy..marudny..prezy sie i na rekach by siedzial ( a i tu potrafi plakac , wrecz wyc). Jedynie noce przesypia
.
[/url

Albo chce mu się pić w taki upał? Lub za gorąco? Ja najgorzej wspominam pod tym względem ten czas, bo córka już chciała, ale jeszcze nie potrafiła i była frustracja