Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co do smarowania kremem z filtrem,to ja w ogole moich dziewczyn nie smaruje. Siebie tez nie
Nie wiem, ale może coś zmieniło się coś w Twojej diecie? Więcej pijesz na przykład?
Ja też strasznie się pocę,a apogeum siegam właśnie pdczas karmienia,leje sie po mnie strumieniem. I po karmieniu tez,jakby wtedy,gdy produkuje się mleko.
No w zasadzie to my nie wychodzimy w upaly miedzy 11, a 15. Jak idziemy to idziemy 9-10 lub ok.16. I z reguly przebywamy w cieniu
dziewczyny, czy ktorejs z was dziecko w wieku mojego lezalo jak nalesnik?- moze ma takie dni?? Moj czasem sie ladnie na bok obrocil a potem mu sie juz nie chcialo pare dni a potem juz sie krecil w obie strony np
po problemie znowu suchutko.
Z ciekawości pogrzebałam w internecie na temat tego pocenia. Znalazłam info porównujące akt karmienia piersią z aktem seksualnym. Wysnuto wniosek, że hormony (oksytocyna) wydzielane podczas obu sytuacji są odpowiedzialne za m.in. zwiększoną potliwość oraz inne reakcje somatyczne. LINK punkt piąty.
zabawki wiszace chce wkladac do buzi i sie wkurza ze sie nie da,
Nie raz mnie poparzylo za młodu (i zawsze wtedy bylam posmarowana, a jak na sucho to nie miałam poparzenia zadnego).
pada o 16.00 na noc i śpi do 4.30 i ani myśli spać dalej. Kima potem dopiero ok 8.00- moj syn wczoraj zasnal kolo 19:30, 21:30, 1:30, 4:10 wstal na picie/jedzenie, potem nie spal od 5:10 do 6:30, zasnal na 35 minut i ja tez i wstalismy 7:05 i maly zasnal 10:20 dopiero...
konsekwentnie zabraniam pewnych niebezpiecznych zabaw (np. z kontaktem), ona płacze i lamentuje, próbuję ją pocieszać i tak w kółko.
Jasne... Wyszłam z założenia, że jeszcze chwilę temu dziecku było ciepło, ciemno i przytulnie i że ciężko tyle nowych bodźców znieść bez płaczu. No a kto ukoi jak nie mama? tulilyscie dzieciaczki
Pamiętaj, że do pół roku możesz zmienić zdanie- u mnie już po ptakach mój mąż wczoraj przez ramię przeczytał mi o tych Ninkach i mówi "TY WYBRAŁAŚ"