Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A my wczoraj zmieniliśmy godzinę kąpieli ze względu na jej straszny płacz w okolicach 19-21 30. Wykąpaliśmy ją o 18 00 zasnęła mi na rękach o 20 20 i nie płakała tak jak to było ostatnio. Nakarmiłam ją przez sen o 22 później sama o 2 30 dała mi znać że jest głodna, jadła przez sen później kolejny posiłek o 5 00 również przez sen i kolnejny o 7 00 no i tak spała do 9 00. Czyli reasumując spała bardzo długo a te pobudki na jedzenie były bez żadnego płaczu, jadła i spała dalej nawet jej nie odbijałam. Czyli wcześniejsza kąpiel się sprawdziła. Jedyny minus to że w nocy musiałam ją karmić no ale może to przez te upały. A dzisiaj moja niunia trzymała grzechotkę w rączce i wsadzała ją sobie do buzi:-)No i na brzuszku zaczyna główkę podnosić bez płaczu:-)
Miłego dnia mamusie:-)
ari,mój starszy i też nie gada. Za to siada już, wstaje itp. Dziewczyny pisały o fazach "walk" i "talk". Mój najwidoczniej jest w fazie walk, a na talk kiedyś przyjdzie czas. Nie przejmuję się tym. Może u Kacperka jest podobnie?
Myślicie, że go może jakoś zawiać?
Drzemki trwają max. 10min.
zakładaliśmy body z dł. rękawem i cienkie spodenki + skarpetki + niedrapki + czapeczka
Nooo Akirka, mam to samo. Na cycu wisi non stop a jak zasypia to max 20 minut... Musimy się przemęczyć. U nas jutro ma być lepiej-ok 20, 22 st C.
mieszkam w starym budownictwie i trzyma "zimno"- ja tez, na ostatnim pietrze pod dachem i mam gorzej jak na dworze:/ a zima zawsze zimniej.. jak nie urok to...
a wczoraj mała dostała od chrzestnej maleńki basenik- ja tez kupilam w carefurze maly basenik i mam nadzieje ze maly tego lata usiadzie i bedzie sie w nim bawil ;)
Moja Madżulka sama dziś usiadła- super!!!
ale z drugiej strony jak się przekręca na plecki to głową wali w dywan i ja jestem spokojniejsza niż jak by miała walić w podłogę
Zastanawiamy się czy nie zwinąć dywanu żeby łatwiej było jej się przemieszczać po podłodze- no ja zwinelam, maly ladnie pelza a na dywanie mial problem, i w miare panuje nad swoja glowa wiec sie nie obawiam, ze uderzy ni i podloge mi latwiej utrzymac w czystosci jak mu sie uleje niz dywan :)