Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kacper robi kupkę jak dorosły!
Dziewczyny pytanie:
Kacper robi kupkę jak dorosły! W sensie twardą, już nie taką luźną. Czy to możliwe? Od wczoraj ogólnie. Wczoraj puścił jednego bobka, dzisiaj rano też a przed chwilą całą pieluchę. To nie jest zatwardzenie?
Dziwię się, bo on na piersi i blw....
może ma gorsze dni tak jak i my starsi,też czasem mamy takie dni.....my to przechodziliśmy tydzień temu przez 4 dni....masakra była żeby oddał moją grzeczną, wiecznie uśmiechniętą i słodką córeczkę, a zabrał tego szczypiącego, gryzącego i ciągle niezadowolonego potwora!!!
Mamusie tych trochę starszych dzieciaczków czytacie swoim książeczki,może macie jakies ciekawe do polecenia dla 10-miesiecznego???
Ktoś mi tydzień temu podmienił dziecko! Apeluję do sprawcy, żeby oddał moją grzeczną, wiecznie uśmiechniętą i słodką córeczkę, a zabrał tego szczypiącego, gryzącego i ciągle niezadowolonego potwora!!!
A ja się pochwalę zdolnościami Madżulki
Pupcia nauczyła się ładnie siadać :)
Nieporadne początki czworakowania :D
Robi jeszcze papa, ale nie chciała do kamerki :(
Czy te nasze wspaniałe dzieciaki muszą się tak przemieszczać do wszystkich możliwych kabli i je ciągać a najlepiej do buzi pakować
Iść do lekarza czy odstawić tą herbatkę na jakiś tydzień i się upewnić,ze to od tego???- odstawic na pewno i zobaczyc czy sie nie nasila
A my dziś z eMem obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu :))
od kiedy zaczęłyście tak robić???