Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Musze Wam cos opowiedziec bo jestem ciekawa czy to w moim miescie takie ewenementy sa... otoz termometr pokazuje prawie 30 stopni a na spacerze widze 3 mamy (jedna w gondoli dwie w spacerowkach) maja okrycie na nozki...wbilo mnie w cieply asfalt doslownie....:o
--
Madzik ta pokrywę trzeba zdjąć i da się jeszcze nizej obniżyć, dno lozeczka będzie przykrywką szuflady. A tą dykte ja położyłam pomiędzy materac a dno łóżka.- dziekuje :)
Nasz Kacperek dobrze śpi tylko wtedy gdy na okno zarzucam coś, co przyciemni pokój- u mnie niestety to nie pomaga.. i tak wstaje 6-7 :(
ale co??
w ciągle wkłada sobie ręce do buzi i wszystko co złapie, nawet smoczka zaczął gryźć od butelki
Wszystkiego naj dla Karolka z okazji 3 miesięcy:-)
ostro czołganie ćwiczy
A u nas codziennie pobudki o 4.30. Tradycyjnie dwie , trzy hodziny zabawy i dopiero drzemka
mam się martwić?- raczej nie, Maks tez jakos powoli dochodzi do wszystkiego, w wieku Twojego malucha zaczal sie obracac w plackow na brzuch na calego, wiec mysle, ze wszystko w swoim tempie :)
chyba go trochę za mało na podłogę kładę-chyba lepiej by mu się "ćwiczyło"- no ja na poczatku troche to tez "zaniedbalam" i moze dlatego Maks dopiero teraz jest mega aktywny. Tez jakos myslalam ze On biedak i wogole. Ciesze sie, ze trafilam na te forum. Wiele sie tutaj nauczylam. Szkoda, ze dopiero w okolicach 3 miesiaca ;)
Ale za to chciałam powiedzieć, że moja Lenka dzisiaj rano sama obróciła się z plecków na brzuszek !
na pierwszym miejscu kabel od laptopa, piloty, moj telefon i pantofle.
Dziewczyny ile wasze dzieciaki w wieku podobnym do Kini pija mleczka? Bo mi się wydaje że Kina mało pije