Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I wogole juz wylazi z niego facet, bo podczas jedzenia robi sobie przerwe by sie cyckiem pobawic
Hehe! Skąd ja to znam. I próbuje jeszcze chwycić w dwa paluszki- no identyko :)
Dopiero teraz odkrył, że potrafi coś wymuszać- no ja takze to zauwazylam pare dni temu.. 3mam go na rekach i lzezy pilot to sie mlody rwie do niego, ja pilot chowam a ten w ryk
jak by nam się trafiło drugie maleństwo to trzeba by Tośkę od piersi odstawić dla bezpieczeństwa ciąży.
Do dziewczyn małych mężczyzn: rado jak zmieniam Kacprowi pieluszkę to on ma dziwnie dużego sterczącego siusiaka Śmieszne to ale i zaczyna mnie przerażać! Czy to normalne? Jest podwójny albo i potrójny! Dlaczego tak się dzieje?
pewnie normalne...patrząc na siusiaka mojego drugiego większego faceta rano ;)
Dopiero teraz odkrył, że potrafi coś wymuszać. Np. Dałam mu w sklepie książeczkę. Bawił się. Zabrałam, to zaczęła się wielka histeria i musiałam oddać mu ją. Dzisiaj kupowałam mu słoiczek ze śliwką i to samo. Dałam mu a przy kasie jak musiałam zabrać na moment to też wyk! Terrorysta mały
po prostu wcześniej tak się nie zachowywał. Jak mu coś zabrałam, np. pilota to zaraz zajmował się czymś innym, albo po prostu nie reagował, a teraz jest wielki krzyk.
Olać i niech krzyczy - postawić na swoim, czy dać to o co jest awantura?
Do dziewczyn małych mężczyzn: rado jak zmieniam Kacprowi pieluszkę to on ma dziwnie dużego sterczącego siusiaka Śmieszne to ale i zaczyna mnie przerażać! Czy to normalne? Jest podwójny albo i potrójny! Dlaczego tak się dzieje?- moj tak ma czasem, juz przywyklam ;)
A jak ja mam go wspierać w takiej sytuacji? Olać i niech krzyczy - postawić na swoim, czy dać to o co jest awantura?- moze sprubowac zabawic czyms innym?
A dlaczego rozpatrujesz to w kategorii postawić na swoim czy nie?
waży całe 9 kg ma 80 cm wzrostu i już się puszcza
Jak mu coś zabrałam, np. pilota to zaraz zajmował się czymś innym, albo po prostu nie reagował, a teraz jest wielki krzyk.
I jeszcze tak śmiesznie krzyczy - zaciska oczy, próbuje udać płacz i podgląda czy reaguję!
dać to o co jest awantura?
Sardynko a po co się robi takie usg (bo nie doczytałam)?
Słyszałam o porodach w ciągu 2 tygodni po odstawieniu i trochę się niepokoję, że nie wytrzymam nawet do 38 tygodnia
milka1984: czy wasze dzieci przy jedzeniu cyca tez tak szaleja i sie wyglupiaja?Cześć mój Piotruś tak robi od ok 3 miesięcy , wcześniej jakoś dawałam sobie z nim rade przeczekałam tę jego głupawkę i go karmiłam a teraz jest już coraz gorzej on wykręca główkę o 180 stopni jak widzi cycka.Nie wiem czym to jest spowodowane może za bardzo mu kaszki i dania ze słoiczków posmakowały?.
a moje małe (kurcze chyba wcale już nie takie małe ;)) słoneczko skończyło wczoraj 10 miesięcy!
a dziś kończą 10 miesięcy Ludwik i Gosiak i Natanek najlepszego!!
..i aż mi się wzięło nas wspominki. Weszłam na wątek przyszłe mamusie i cofnęłam się do mojej wiadomości o odchodzących wodach płodowych ;) w sensie, że rodzę! a potem wszystkie gratulacje od Was. Nie powiem łezka zakręciła się w oku jako, że nie wszystkie te posty przerobiłam wtedy mając 10 miesięcy temu noworodka w domu, więc dopiero dziś nadrobiłam...kurcze fajnie było cofnąć się wstecz :)))))
.i aż mi się wzięło nas wspominki. Weszłam na wątek przyszłe mamusie i cofnęłam się do mojej wiadomości o odchodzących wodach płodowych ;) w sensie, że rodzę! a potem wszystkie gratulacje od Was. Nie powiem łezka zakręciła się w oku jako, że nie wszystkie te posty przerobiłam wtedy mając 10 miesięcy temu noworodka w domu, więc dopiero dziś nadrobiłam...kurcze fajnie było cofnąć się wstecz :)))))