Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam pytanie jest tu na 28dni watek o alergi pokarmowej? jak tak to prosilabym linka bo mam pare pytan a nie chce tu zasmiecac, bo musze przejsc na diete bo maly chyba ma jakas alergie
bylam, kazala przejsc na scisla diete ale nie dopytalam o wszystko i mam pare pytan co do jedzenia, a co do testow to one u tak malych dzieci nie sa wiarygodne
U nas Misiek urodził się po prostu z małym ciemiączkiem, odstawiliśmy wit D3, póki co głowa rośnie w normie, więc taka jego uroda :)
Coś dla mam chłopaków
Dziewczyny Leszek ma katar, co mogę mu podać aby ułatwić oddychanie i żeby katar przeszedł??
U nas niestety stwierdzono wodniaczka :(
U nas za to są dwa wędrowniczki (jąderka)
Niunia jest chora
czy ktoras z was miala problem z wrastajacymi paznokciami u duzych palcow u nog u dziecka? bo mojemu wrastaja strasznie i juz sa bable z ropkami i nie wiem jak mu moge pomoc, do lekarza dopiero moge w poniedzialek isc...
Ni wiem czy brać laktator do pracy czy nie. No i jak M sobie sam z nią poradzi.
widać górną lewą jedynke
Pytałam o to lekarza i do 1 roku życia to normalne, tylko obserwować czy na dłużej nie znikają
kiedy on przestanie ulewac, bo ciezko cos z nim na brzuchu cwiczyc jak nawet godzine po posilku tyle zwraca :(- Maks dalej zwraca przy turlaniu nawet posilek sprzed kilku godzin
Nie za szybko?!