Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam pytanie jest tu na 28dni watek o alergi pokarmowej? jak tak to prosilabym linka bo mam pare pytan a nie chce tu zasmiecac, bo musze przejsc na diete bo maly chyba ma jakas alergie
[/URL]

bylam, kazala przejsc na scisla diete ale nie dopytalam o wszystko i mam pare pytan co do jedzenia, a co do testow to one u tak malych dzieci nie sa wiarygodne

U nas Misiek urodził się po prostu z małym ciemiączkiem, odstawiliśmy wit D3, póki co głowa rośnie w normie, więc taka jego uroda :)
Coś dla mam chłopaków

Dziewczyny Leszek ma katar, co mogę mu podać aby ułatwić oddychanie i żeby katar przeszedł??
U nas niestety stwierdzono wodniaczka :(

U nas za to są dwa wędrowniczki (jąderka)
Niunia jest chora
Leszek też jest zakatarzony 
czy ktoras z was miala problem z wrastajacymi paznokciami u duzych palcow u nog u dziecka? bo mojemu wrastaja strasznie i juz sa bable z ropkami i nie wiem jak mu moge pomoc, do lekarza dopiero moge w poniedzialek isc...

Ni wiem czy brać laktator do pracy czy nie. No i jak M sobie sam z nią poradzi.
weź sobie laktator do pracy bo piersi Tobie eksplodują jak przez 7 h nie będą opróżniane.
i zdrówka!
Jechałyśmy razem autokarem i okazało się, ze masz rodzinę w tej wiosce co i ja
i wysiadłyśmy razem i Ty zapaliłas papierosa
Ogólnie było ciekawie
) to nie dało się wyciągać mu nic. Tak się kręcił. I zpowrotem przeszliśmy na Fridę, ale najpierw używamy soli morskiej Disne mar i wszystko wychodzi super
Może my mamy kiepski odkurzacz...? Nowy, ale jakoś kiepsko ciągnie, ze długo nam się schodziło odciąganie i Kacper się denerwował zaraz...

Ja Kacpra sadzam ale opartego o mnie - zawsze jest oparty o coś albo jakoś go podpieram. W wannie np. sam mi siada i kiwa się na boki i nie ma siły, żeby go położyć! Więc go podtrzymuję , żeby na boczki nie leciał.
Dałam przedwczoraj Kacperkowi śliwkę (ze słoiczka) i wczoraj rano już nie było plasteliny tylko standardowa rzadka kupka, a więc puściło
Potem tez ładnie się wypróżniał i dzisiaj tak samo
A więc dziękuję

I zabawę wymyśliliśmy, że ja go łapię za palce, od sam się odciąga i nagle puszcza i się cieszy i tak w kółko, więc fajnie. A może spróbuj go czymś zainteresować. Albo niech ćwiczy. I ciesz się z nim jak pada na plecy to może uzna to jako zabawę
widać górną lewą jedynke

Pytałam o to lekarza i do 1 roku życia to normalne, tylko obserwować czy na dłużej nie znikają
kiedy on przestanie ulewac, bo ciezko cos z nim na brzuchu cwiczyc jak nawet godzine po posilku tyle zwraca :(- Maks dalej zwraca przy turlaniu nawet posilek sprzed kilku godzin

Nie za szybko?!