Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pewnie odcisk mu się zrobił?
To teraz przeszło na moje dziecię
Może i tak... Ale wtedy nie może robić swoich manewrów po podłodze... Kupię mu takie co się nie ślizgają
Moje kochane maleństwo spało od 23:00 do 5:30. Chyba pierwszy raz tak długo, zjadła już 2 razy i śpi dalej.
W nocy jak się budzi na amu - je elegancko a w dzień są szopki.
Macie jakieś pomysły co mu może być?
Może taki etap, pewnie się interesuje już wszystkim i woli rozglądać się niż jeść, u nas na piersi też był taki etap...
A to nie skok czasem?
moje włosy z podłogi i je żuje
powiedziałam, że nie widzę problemu żeby umyć łapki,
jak wy zachowujecie czystosc na podlodze? codziennie odkurzacie?- ja zwinelam dywan. Myje podloge codziennie ale moje wlosy leca w duzych ilosciach i zawsze sie jakis znajdzie na podlodze :) a turla sie mlody po calym pokoju
jak wy zachowujecie czystosc na podlodze?
codziennie odkurzacie?
czy sie nie przejmujecie ze dziecko bedzie bralo do buzi najmniejszy brud?
ale najbardziej mnie martwi to ze placze przy tym usypianiu...
kapiel, o 19.10 cyc i calkowite rozbudzenie, no i zasnal o 20.45!
na spacerku to sam usiadł w spacerówce bez podparcia a jak go położyłam to zaczął płakać bo mu się siedzenie spodobało.
Piotruś dzisiaj postanowił sam nauczyć się raczkowania
milka mój Kacperek nie płacze przy zasypianiu. Ja go też nigdy nie usypiam. On sam wie kiedy chce spać, czasem tylko mu pomogę jak widzę, że jest śpiący, to pomagają różne nasze rytuały, ale np. przed chwilą coś mu się stało i musiałam go tulić do snu, bo strasznie płakał. Dałam cyc, dziąsełka posmarowałam a on dalej płakał. Na rączkach się wyciszył i przysnął. Przy odkładaniu znowu płacz, ale na bok się przekręcił, jeszcze chwilę go głaskałam, robiłam CCCIIIII i śpi. Więc to pewnie chwilowe. Może skok?