Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii od nas też ucałuj Kacperka
bardzo jestem ciekawa ile przespi po tak kiepskim jedzeniu i idac tak wczesnie spac- Milka - moj potrafi dlugo.. wczoraj jadl cycusia o 17, zasnal 20:30 a 22:30 sama go wzielam z lozeczka i dalam butle bo chcialam isc spac, wiec wiesz ;)
Julia 7450g a Kinia 4740g...
O to Julka prawie podobnie i jak obecnie wygląda???bo między Nią a Kingą spora różnica
a jakie ubranka ci mala nosi? juz 74?
moja mala do 8msc miescila sie w 97 centylu wagowo a wzrostowo jest ponad siadke.Obecnie wiecej ruchliwa i pali kalorie wiec onecnie miesi sie w 80 centylu.
A czy im dziecko starsze tym wolniej przybiera??- chyba tak, Maks teraz po 200 gram przybiera
a mierząc tak samo tylko główkę do szyjki i od szyjki do zgięcia w kolanku a potem do pięty to wychodzi 74 właśnie to jak ma być?
O to Julka prawie podobnie i jak obecnie wygląda???bo między Nią a Kingą spora różnica
Od niedawna właśnie 74 są idealne a niektóre powiedziałbym że za małe
Pragnę poinformować, iż mój synek dzisiaj wynagrodził mi te trzy dni męczarni i nawet nie zapłakał i nie marudził. Cały dzień się uśmiechał i był bardzo grzeczny i pogodny, a rano godzinę bawił się w łóżeczku jak ja sprzątałam w kuchni Mam nadzieje, że ten jego nastrój potrwa dłużej a nie tylko dzisiaj. Teraz słodko sobie śpi a ja w końcu zdążyłam okna pomyć...
1. O której kąpiecie swoje dzieciaczki?
2. Jaka to jest kolejność? Po spaniu nasz syn się wybudza, przebieramy mu pieluchę, a jak tylko zaczynam go karmić to w te pieluchę robi kupę...I co znowu mam go rozebrać po jedzeniu?Bo on w trakcie jedzenia jak się naje to zasypia...
No cóż, widocznie mam chude mleko
wiesz co... przypomniało mi się że miałam golonkę wyjąć z zamrażalnika"
A z ogólniejszych spraw Kacper dziś kilka razy zaliczył "siad" na półdupku
Nie wiem czy tak jej się chce pić czy co, bo w dzień spała może z 1, 5 godz. w sumie.
A ostatnio przewijałam małą przy mojej mamie. Zdejmuję jej pajaca, a moja mama patrzy na jej udo (bardzo solidne zapewniam Was) i mówi "wiesz co... przypomniało mi się że miałam golonkę wyjąć z zamrażalnika"
--
Zmiana pieluchy przed karmieniem mijała się w naszym przypadku z celem :)
Tez uwazam ze przebieranie "przed" mija sie z celem skoro robi w trakcie.
No i Ninka z tą kupą smacznie spała na cycku zasypiając i nic a nic jej nie przeszkadzało
Nigdy jej po karmieniu nie przebierałam bo A) zawsze zwracała to co zjadła oraz B) wybudzała się skutecznie i było po spaniu
--