Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, posadziłam ją koło siebie a ona znowu, byłam w szoku.. heh
zaczęła konkretnie raczkować!- super!!!

Ale i tak to normalne i takie kupy będą na porządku dziennym. Dzisiaj np. usłyszałam dziwny odgłos i Kacperek jakby zapłakał z krzykiem. Patrzę, a tam plastelinka. On sam tez nie jest przyzwyczajony do takich kupek więc zapewne się dziwi za każdym razem i stąd ten okrzyk
Wydaje mi się, ze zatwardzenie to by miała, jakby się męczyła i nie mogła tej kupki zrobić jakiś czas...

trzeba będzie mieć oczy dookoła głowy
, dla mnie to nowość bo moja starsza córka nie raczkowała w ogóle
Lewa dolna jedyneczka przeciska się przez dziąsełko jest już dobrze widoczna ale pod palcem jeszcze nie wyczuwalna (niech ta cholera już wyjdzie i zwróci mi moje wesołe dzieciątko)
niech ta cholera już wyjdzie i zwróci mi moje wesołe dzieciątko

Potem biorę go na plecki, żeby przebrać a on pupa do góry jakby go coś od spodu parzyło! Hehe.
z reszta zaczął wyrastać, a że mięliśmy mały ten przewijak (o szerokości łóżeczka) więc nawet nie mięliśmy wyjścia
dziewczyny jaka ksiazka z serii Rodzicielstwa bliskosci jest najlepsza?
Leszek ostatnio nauczył się rzucać zabawki na podłogę gdy się znudzi i ma z tego wielką zabawę
, nowe odkrycie, nowa zabawa..ponoć świetne jest "Dziecko z bliska" Agnieszki Stein. Nie czytałam, ale tę autorkę w ciemno polecam, bo bardzo sobie cenię jej teksty.

dziewczyny jaka ksiazka z serii Rodzicielstwa bliskosci jest najlepsza?

Co można kupić w prezencie dla dziecka na roczek???
A czy to normalna reakcja po szczepieniu, że dziecko zamiast iść spać o 20 to o godz. 18,15 zasnelo?
o 5:00 obudził się na jedzenie i z zamkniętymi oczkami jadł.
Co można kupić w prezencie dla dziecka na roczek???