Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Witajcie! Wrócę jeszcze do tematu smoczków - na chwilę - bo chciałam się pochwalić, że tą noc przespał Kacperek całkowicie bez smoczka!!! J
Witajcie! Wrócę jeszcze do tematu smoczków - na chwilę - bo chciałam się pochwalić, że tą noc przespał Kacperek całkowicie bez smoczka!!! Jednak rezultat był taki, że łącznie 7 razy latałam do niego w nocy... Na spacerze dałam mu smoka, ale wypluł (zakrztusił się nim) i więcej nie chciał :D
Zaczal sie czolgac wczoraj, wyciaga raczki do przodu, podpiera sie na lokcie i podciaga, nozkami odpychajac z tylu.
Dziewczyny idzie nam dolna prawa jedynka, dzis zauwazylam bialy pasek na dziasle :( to juz 8 zabek.
No wielkie gratulacje dla Kacperka i przede wszystkim dla Ciebie Dii
Czy Wasze dzieciaczki na zbliżonym etapie rozwoju do mojego mają na dole wypukły kręgosłup? Zastanawiałam się czy to normalne. Dzisiaj pediatry o to spytałam, ale powiedział, ze to musi obejrzeć ortopeda... Za 3 m-ce! Albo pójdę prywatnie...
A tu taka niespodzianka :)
przed chwilą siedziałam przy nim przy łóżeczku i Kacper wspiął się na nóżki i stanął przy ramie!!!!!!- super!!!! Pedzi ten twoj maluszek z rozwojem :)
Czy Wasze dzieciaczki na zbliżonym etapie rozwoju do mojego mają na dole wypukły kręgosłup?
przed chwilą siedziałam przy nim przy łóżeczku i Kacper wspiął się na nóżki i stanął przy ramie!!!!!!
Venus,do okulisty nie musisz mieć skierowania!
Czy któraś z Was może wie czy w przypadku pleśniawek można szczepić?
nie kazała dziecka absolutnie sadzać.