Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale nic jakoś dam radę.
. Moja obie corki zaczely spozywac inne pokarmy niżeli mleko(starsza mm ,mlodsza nadal piersiowa) po 6 m-cu. Jedza wszystkie warzywa,owoce. Nie maja problemów z jedzeniem.
Jednak rezultat był taki, że łącznie 7 razy latałam do niego w nocy... Na spacerze dałam mu smoka, ale wypluł (zakrztusił się nim) i więcej nie chciał :D
Witajcie! Wrócę jeszcze do tematu smoczków - na chwilę - bo chciałam się pochwalić, że tą noc przespał Kacperek całkowicie bez smoczka!!!J

Witajcie! Wrócę jeszcze do tematu smoczków - na chwilę - bo chciałam się pochwalić, że tą noc przespał Kacperek całkowicie bez smoczka!!! Jednak rezultat był taki, że łącznie 7 razy latałam do niego w nocy... Na spacerze dałam mu smoka, ale wypluł (zakrztusił się nim) i więcej nie chciał :D
oby tak dalej, jeszcze z dwa dni i zapomni o smoczku.Zaczal sie czolgac wczoraj, wyciaga raczki do przodu, podpiera sie na lokcie i podciaga, nozkami odpychajac z tylu.
Dziewczyny idzie nam dolna prawa jedynka, dzis zauwazylam bialy pasek na dziasle :( to juz 8 zabek.
Biedny Karolek... My mamy 6 ząbków, ale już się boję kolejnych.No wielkie gratulacje dla Kacperka i przede wszystkim dla Ciebie Dii

Albo pójdę prywatnie...
Bardzo się cieszę, bo myślałam że będzie płakać. A tu taka niespodzianka :) I tak, mierzy Lenka 63 cm, a waży 5,800 kg :) Jest ostatnio marudna całe piąstki wkłada do buzi, a to dlatego mi powiedziała lekarka bo sprawdziła jej buzię i okazało się że ząbki jej idą i to wszystkie bo pełno u góry i na dole. Ale jakoś musimy to przetrwać
Czy Wasze dzieciaczki na zbliżonym etapie rozwoju do mojego mają na dole wypukły kręgosłup? Zastanawiałam się czy to normalne. Dzisiaj pediatry o to spytałam, ale powiedział, ze to musi obejrzeć ortopeda... Za 3 m-ce! Albo pójdę prywatnie...
widać różnicę jak wstanie rano taki zaspany lub jest zmęczony, powiedziała, że okulista powinien to sprawdzić lecz skierowania mi nie dała 
A tu taka niespodzianka :)

przed chwilą siedziałam przy nim przy łóżeczku i Kacper wspiął się na nóżki i stanął przy ramie!!!!!!- super!!!! Pedzi ten twoj maluszek z rozwojem :)

Czy Wasze dzieciaczki na zbliżonym etapie rozwoju do mojego mają na dole wypukły kręgosłup?
przed chwilą siedziałam przy nim przy łóżeczku i Kacper wspiął się na nóżki i stanął przy ramie!!!!!!

No super 
Venus,do okulisty nie musisz mieć skierowania!
a z oczkiem u córki jest dobrze?? Czy któraś z Was może wie czy w przypadku pleśniawek można szczepić?
mam kontakt z mamą Kubusia i dopiero tydzień temu odpuściły a w maju byłam w szpitalu z Lesiem wiec długo się męczył Kubuś 
nie kazała dziecka absolutnie sadzać.
to Leszek też będzie dużo leżał, a nosić można na rączkach??

) to dostalam @@.... masakra.. a tak pieknie bylo poltora roku. Teraz mnie dopiero naszla refleksja, ze moj okres ciazowo- noworodkowy skonczyl sie definitywnie i wrocila "szara rzeczywostosc". I znow sie trzeba pilnowac co miesiac.

Mogę mu na to pozwalać? Kurcze, bo jak dla mnie to dziwnie wygląda taki wypukły kręgosłup na dole... Wrażenie mam jakby był bardzo elastyczny i jakby wyginał się w łuk coraz bardziej...