Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też będziemy musieli kupić tą rurkę na kable, to Majka ciągle do nich lezie. Kable, szuflady, komórki i piloty to jej największe miłości. Jeszcze jak zobaczy otwartą szafkę, to pędzikiem do niej leci
Zatem padł blady strach na moje biedne cycki
Maks wazy 7700, rozwija sie ksiazkowo i widac juz zeba!!!! Wiec pozostaje dni odliczac ;)
my nadal czekamy, na razie widac male punkciki ale moga sie przebijac pare dni jak i 2 miesiace,
Od kiedy można kłaść dzieci na poduszkach?
A nie ubierasz Kacpra za ciepło?
ehh to owijanie duzo daje, ale jutro juz znow sprobuje bez tego bo nie cche mu ograniczac ruchow.
hej Dziewczyny ,
i ja mam pytanie może głupie ale nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi,... jak powinno być przygotowane łóżeczko dla noworodka... ? co powinno w nim być ? taki maluszek śpi tylko na prześcieradle przykryty kocykiem? czy może być pościel (poduszka i kołderka) boję się tej pościeli ..
hej Dziewczyny ,
i ja mam pytanie może głupie ale nigdzie nie mogłam znaleźć odpowiedzi,... jak powinno być przygotowane łóżeczko dla noworodka... ? co powinno w nim być ? taki maluszek śpi tylko na prześcieradle przykryty kocykiem? czy może być pościel (poduszka i kołderka) boję się tej pościeli ...
karmię piersią a tydzień temu byłam u innego lekarza i mówił, że K do ukończenia 3 miesiąca i teraz nie wiem.