Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od razu uprzedzam, że na jednej kuracji się nie skończy.
Najczęściej candida...
to może w tych patiach ma jakąś nadwrażliwość???
Ja bym przebadała synka w kierunku zaburzeń integracji sensorycznej
bo zadania mu dała dla starszych dzieci
Co nam to da przy tikach?
Nawet przytulać się za bardzo nie lubi
Co jeszcze zauważyłam to akurat zimą, że jak ma tiki to nie ubierze komina ani szalika bo ma straszny odruch wymiotny
Moim zdaniem może mieć to jakiś związek i warto to sprawdzić. Czasem przyczyna może być naprawdę błaha a szuka się dookoła...
jakie zadania przepraszam? Na diagnozie SI? Moja córka była narażana na przeróżne bodźce ale zadań żadnych nie miała.
eszcE pytanie czy on cos bierze na stałe ( na alergie itp.) i co badalas poza magnezem?
Anetka tsh i Ft4 to za mało
Co byś proponowała więcej, idę do pediatry w piątek po lek na pasożyty to bym od razu wydębiła skierowanie na badania
na pewno musisz zrobic od nowa Tsh, Ft4 do tego Ft3, anty tpo, anty tg... Usg tarczycy...
Co do psychiatry, to ja bym szukała po opiniach, bo u nas jedna tez od razu psychotropami by futrowała, dlatego nim gdzies idę szukam rekomendacji, aby na darmo nie iść.
psychiatrzy nie daja od razu psychotropy, oni sie po porstu znaja na roznych zaburzeniach rozwojowych.
No to jest nad czym pracowac :). Ale i tak dobrze, że to tylko "dotyk", a reszta sfer w porządku ;).
tak też myślałam :) Powodzenia :)
Od 1 do 24 z 24