Czy ktoś z Waszych znajomych/ rodziny miał operację zaćmy w Czechach? Możecie polecić jakąś klinikę? Dodam, że chcemy rozliczyć się później z NFZ.
Teść jest już tak ślepy, że nie poznaje ludzi na ulicy z odległości pół metra. We Wrocławiu czeka się min. rok, a nawet dłużej. Stwierdziliśmy, że pojedziemy z nim do Czech ale tego jest tyle w necie, że już sami nie wiemy czym się kierować wybierając takie miejsce. Help
Poszukaj opcji "jednodniowych". U nas jest gabinet, bo jakoś mi ciężko to kliniką nazwać, gdzie operują zaćmę ambulatoryjnie i chyba dużych kolejek nie ma. Mieli kontrakt z nfz, ale jak będzie teraz po zmianach?w razie czego do Sieradza S-8 macie 1,5 godz. drogi.
Tylko jednodniowe biorę pod uwagę. Na stronie NFZ w Kaliszu pokazuje w miarę bliski termin a reszta to koniec 2018 r najszybciej.
Optegre wczoraj przeglądałam tylko jak widzę ceny za każda rzecz prowadząca do zabiegu czy po zabiegu (kontrole) to zastanawiam sie co nam na koniec dolicza do rachunku Ktoś od Ciebie Skapula korzystał z ich usług?
W Kaliszu zabieg robiła teściowa kuzynki i są zadowoleni. Przy czym kluczowym jest zachowanie pacjenta po operacji i stosowanie się do zaleceń (mojej babci ciężko było wytrwać w "nicnierobieniu").