Jakby to kibice zaśpiewali? "Nie ma i nie będzie!" Choć nadal nie rozumiem o co w tym chodzi i na czym polegała trudność. Jak nie zapomnę, to przegrzebię wątek i popytam znajomych od programowania, o co z tym chodzi...
Nie. Nie wiem w jaki sposób jest programowany portal, za mało się na tym znam, żeby wytłumaczyć o co mi chodzi i wiedzieć o co pytać... ale wkurza mnie to "że się nie da", bo teraz sama będę potrzebować danych z wykresów i nie będę ich mogła wydrukować. Chyba ze porobię printscreeny. Ja mam mega krótkie cykle to się zmieszczą, ale nie wszyscy mają to "szczęście"...
Ja ogromnie żałuję, że na bieżąco nie zapisywałam sobie wykresów do pliku pdf. Miałam wprawdzie kilka pierwszych, ale skasowałam. Teraz pozostaje robienie "print screen'ów" - co daje nam tylko obraz wykresu, a w pliku pdf były wszystkie inne informacje, łącznie z notatkami.
Generalnie PORAŻKA na całego. Na innym wątku o poprawki do wersji V2 nie można się doprosić miesiącami. Brzydko, acz dosadnie, można powiedzieć, że mają nas najzwyczajniej w DOOPIE...
Wydrukowałam sobie trochę screenów, 2 mi się nie zmieściły, dorobiłam ręczne opisy (bo zapomniałam dodać siatki z tempką). Z resztą za każdym razem to mocno wku.... jest. Ale kasa im nadal leci, mimo naszego odgrażania się. Więc nic sobie z tego nie robią...