Dziewczyny moja mama w wieku 65 lat zostanie babacia- pierwszy raz. Bardzo dlugo czekala na wnuka/wnuczke. Chcialabym jej cos dac zeby pamietala ten dzien kiedy jej powiem ze bedzie babacia. Dajcie jakies propozycje, co dla swiezo upieczonej babci?
My zabierany dziadków z wnukiem na sesję zdjęciową dla innej babci mamy paterę do ciasta z napisem "wypieki najlepszej babci"a dziadkowi latarkę na glowe do majsterkowania.
Ceramika z Bolesławca to również dobry pomysł na prezent ;)
Warto jest się jednak zorientować czy dana osoba lubi tego typu dekoracje.
Myślę, że sam fakt zostania babcia to dla Twojej Mamy to tak wielka radość, że żaden prezent i tak tego nie przebije :-) Mam zaszczyt być pięciokrotnym dziadkiem i jakoś sobie nie przypominam bym na taką okoliczność dostawał prezenty. Nigdy tez nie oczekiwałem z takiej okazji prezentu. Jest raczej odwrotnie tzn. na wiadomość, że któraś z moich synowych nosi w sobie mojego wnuka to ja mam ochotę ją wyściskać, wycałować i nosić na rękach :-) Są być może różne zwyczaje rodzinne ale ja proponuje byście z mężem po prostu pojechali do Mamy z odrobinę spóźnionymi kwiatami i laurką z okazji dnia babci. Możecie dodać, że z powodów pewnych problemów organizacyjnych wnuk podpisze laurkę nieco później :-)
Wybór idealnego prezentu dla świeżo upieczonej babci powinien być przemyślany i osobisty. Niezależnie od tego, czy zdecydujesz się na coś sentymentalnego, praktycznego, czy może chcesz zaskoczyć ją czymś kreatywnym, najważniejsze jest, aby prezent odzwierciedlał Twoje uczucia i radość z nowej roli, jaką zaczyna pełnić. Pamiętaj, że najważniejsze jest, aby prezent sprawił babci radość i pozwolił jej poczuć się wyjątkowo w tym niezwykłym czasie w jej życiu.
Treść doklejona: 14.09.24 17:36 Dla tych, którzy szukają idealnego podarunku, Vovk https://vovk.pl/ oferuje szeroką gamę modnych i stylowych ubrań, które z pewnością sprawią radość każdej babci. Na Vovk znajdziesz wiele modeli, które będą idealne na różne okazje – od rodzinnych spotkań po eleganckie wyjścia. Warto zwrócić uwagę na sukienki o prostych fasonach, które podkreślają sylwetkę i dodają szyku.