Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak, używam bezproblemowo.. Mam medele swing. Gdy kasia miała nasiona żółtaczke odciagalam i podawalam butelką ok. 2 tyg. Ile się dało przystawialam aż w końcu przeszłam na samą pierś a kasia znienawidzila butelkę bo miesiąc potem jak była sytuacja awaryjna i trzeba było dać butle plula smoczkiem i miała odruch wymiotny
Co do limitowania czasu karmienia, to jedno dziecko najada się w 5 minut, a inne w 20. Ale trzeba obserwować czy dziecko je aktywnie ten czas, a nie np.przysypia, bo wtedy karmienie trwa i godzine czasami,a i tak dziecko się nie najada.
Męczę ją już 3 dni żeby cokolwiek się napiła z butelki i klapa- Maks tez tak ma, mleko beee i juz, w nocy tylko w miare to wyglada. Wydaje mi sie ze dzieciakom goraco i tyle..
Obawiam się, że robi mi się jakiś zastój w piersi- biala kapuste troche rozbij az pusci soki i przukladaj do piersi, bardzo szybko przynosi ulge, i oczyiwscie odciagaj pokarm z piersi jak dotychczas.To sie zdarza kazdemu, ja mialam 2 razy :)
19 września muszę wrócić chyba że przedłużę o te 26 tygodni.- jakbym mogla bym przedluzyla ;), Moze jeszcze zaskoczy, u dzieci to trwa z dnia na dzien. Maksowi tez ciezko bylo do butelki sie przyzwyczaic. Ja mam LOVI. Ale teraz pije juz z kazdej.