Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mała od wczoraj je z piersi co 2-3 godziny, dzisiaj była położna, zważyła Łucję, przez tydzień przybrała 140g, a w sumie dopiero od wczoraj ssie jakoś konkretniej
Z zasypianiem też jest troszkę lepiej, na problemy jelitowe może mieć wpływ Dicoflor, który podaję osłonowo po moim antybiotyku. Myślę, że za jakiś tydzień spróbujemy odstawiać kapturki
Jestem pełna dobrych myśli. Dzięki
. Poloz się z dzieciątkiem do lozka i karm na zadanie.
Po czy wnioskujesz,ze jest glodne? Może chce się przytulic itp. Co ile je,jak długo?

. Zachowac spokoj! 
)

A czemu nie "zapchać" na noc kaszką podaną ze swoim mlekiem kiedy to dziecko wcale tego nie wypluwa?
A co będzie jak będę chciała ją odstawić od cyca no kurcze nie wiem co robić już kiedyś pytałam tu i nie dał mi nikt rady zlekceważono moje pytanie a chyba od tego jest ten wątek,aby pomóc,doradzić w problemie???
A co będzie jak będę chciała ją odstawić od cyca no kurcze nie wiem co robić już kiedyś pytałam tu i nie dał mi nikt rady zlekceważono moje pytanie a chyba od tego jest ten wątek,aby pomóc,doradzić w problemie???
Ja tak nie robię, moja mała jak pójdzie spać o 20 tak pośpi max 4h i chce jeść, ale jakby mi się dziecko budziło co 2 h na jedzenie to z lekka można w końcu ześwirować.

W sumie to tylko w mężu i w moich rodzicach mam wsparcie, żeby karmić wyłącznie piersią. Bo już teściowa to niby że tak tak, ale czemu herbatki nie dajesz? 
Ale że niby co? Mleko modyfikowane przyspiesza dojrzewanie układu trawiennego, czy co?
Winni czytałam artykuł i dzięki z link
przespałam się z tematem, przemyslalam i najprawdopodobniej do 6 mies będę dawała tylko cycusia