Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzasti, to spróbuj karmić w ciszy i lekko po ciemku . U mnie pomagało. Teraz też musi być cisza bo się ogląda
Ja w każdym razie znacznie lepiej wspominam czasy, gdy spałam z dzieckiem - wtedy byłam bardziej wyspana i wypoczęta niż gdy "ambitnie" chciałam uczyć starszą córkę spania osobno
ak spimy z dzieckiem codziennie i nagle decydujemy sie je przeniesc do osobnego miejsca - dziecko moze sie poczuc odrzucone, bo dlaczego nagle nie moze spac z nami?
MUSI WIEDZIEĆ
Czy jest coś bezpiecznego do nosa, co mogę podczas KP (dla siebie) stosować oprócz wody morskiej?
Na początku też chciałam wprowadzać zmiany, plan dnia ale niepotrzebnie się tylko stresowalam . Teraz je kiedy chce , śpi kiedy i ile chce i wszyscy są szczęśliwi.
No i pokaż mi jakieś dziecko co ssie butle przez 1,5 godz :-)
A powiedz mi jak z nia śpisz i karmisz w nocy to jak ze zmianą cyckow i pilnowaniem by oproznic raz jeden raz drugi ?Bo jak się podsypia to ciężko stwierdzić czy dziecko zjadlo czy tylko leżało z cycem w buzi.A inne mamy jak to robią ?
Ja podziwiam za to dziewczynę.
A powiedz mi jak z nia śpisz i karmisz w nocy to jak ze zmianą cyckow i pilnowaniem by oproznic raz jeden raz drugi ?
Bo jak się podsypia to ciężko stwierdzić czy dziecko zjadlo czy tylko leżało z cycem w buzi.
A inne mamy jak to robią ?
Akirka moja po kąpaniu zazwyczaj usypia na piersi i wtedy podmieniam mojego cyca na smoczka
A facet wraca z pracy i wielki bohater że się pół godziny dzieckiem zajmie (nie ujmując). No i te teksty :ty zrobisz to lepiej czy szybciej.
Często właśnie z powodu kilku etatów.
Czy Was nic a nic piersi nie bolą przy karmieniu?