Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mangaa, wszyscy zgodnie mówią że przy problemach z ssaniem piersi w pierwszej kolejności odstawia się smoczek i butelkę. Nie chcesz słuchać, twoja sprawa. Wszystkie dziewczyny próbowały ci pomóc i podsuwaly pomysły.
Mnie wkurzylas gdy zaczęłaś zwalac wszystko na laktacje .
co jest dla niej najważniejsze i jest kapitałem na przyszłość
Mangaa, próbujesz odwrócić kota ogonem. Pisalas że podajesz butelkę bo musisz wygospodarować 2,3 godziny na pracę a nie dlatego że dziecko płacze. A teraz piszesz coś zupełnie odwrotnego. Ale ty różnicy nie widzisz lub nie chcesz widzieć. Gdy dziecko płacze też bym pewnie w końcu podała butle.
Ale wydaje mi się że podalas smoka bo dziecko chciało za długo cycka ssac .
Pisalas przecież że dziecko cmoka i płytko chwyta pierś
a ja karmię małą jedną i jeśli zażyczy sobie w ciągu 2 godzin od danego karmienia to podaję tą samą pierś.
skoro kilka stron temu pisalas że smoczek zaburzyl małej chwytanie piersi
Ja nigdy nie slyszalam o 2h,ze trzeba do tej samej piersi przystawić gdy one nie minely.
Proszę bardzo, przeklejam ze str.107 bo nie umiem cytować."Dziewczyny Souvinex anatomiczny zaburzył Małej chwytanie piersi i ją wkurzał. Musiałam się napracować znowu by ją odpowiednio nauczyć ale chyba już jesteśmy w domu.Teraz używamy Lovi i póki co jest OK. ;) Mam nadzieję, że tak pozostanie. "