Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Salinos, moja Lilka tak miała, gdy skończyła tydzień :) I też nie mogłam zrozumieć, co robię źle, skoro wcześniej odłożona do łóżeczka spała dalej, a teraz nie chce. I dużo czasu zajęło mi zrozumienie, że ona po prostu chce być ze mną a nie w łóżeczku :) Pocieszę Cię, że to jej przejdzie, jak będziesz reagować na jej potrzeby :) Moja Księżniczka gdy się naje i zaśnie przy cycu to jest ok, ale gdy ją odkładam do łóżeczka to pada w histerię. Nie chce spać.
akirka
A co do pytań, to jak dużo udaje Ci się sciągać w jakim czasie? Wiem, że to zależy też od organizmu i potrzeb dziecka itp., ale podobno niektóe laktatory po prostu "słabo ciągną". No i oczywiście, jakie to jest wrażenie? czy odciąganie nim boli?
Dziecko z piersi korzysta bo chce się uspokoić,chce się poprzytulać,chce być blisko mamy
Salinos, u nas było to samo - zasypianie na piersi, odkladanie i histeria. Pomoglo konsekwentne odkladanie - nie jesz, lądujesz w łóżeczku. Teraz dzieciaki zasypiaja same, bez histeryzowania.
Konsekwencja przede wszystkim, moje dzieciaki wiedza, ze nie ma noszenia na rekach bez szczegolnego powodu i kiedy je odkladam, chwile placza, ale zaraz uspokajaja sie same, kiedy widza ze nic nie zdzialaja.
Ale one dokladnie po 3. miesiacu (tak sie zlozylo) zaczely przesypiac noce.
Baa, pewnie, ze placzem dzieciaki probuja wymusic branie na rece
Wczoraj była położna i kazała mi karmić na jedno karmienie z jednej piersi
Poza tym nie radzę się ani mamy ani TYM BARDZIEJ teśiowej co i jak mam robić przy dziecku.
Skaza białkowa. Zdiagnozowana 3 tygodnie temu. Od tego czasu nie piję mleka, ograniczyłam spożycie sera żółtego
Mała mi przybiera za mało, w ciągu ostatnich 3 tygodni przybrała 280 g