Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie laktację zaburzają niestety cholerne osłonki!!!
A bardzo urosly Wam piersi w czasie ciazy, bo to podobno tez ma wplyw na sukces w laktacji?
A ja dla odmiany, będąc ostatnio u kosmetyczki, usłyszałam słowa podziwu, że karmię już prawie 18 miesięcy I byłam w większym szoku, niż Ty, Akirko Bo tak normalnie to widzę, że lepiej już się nie przyznawać... po prostu każdy kto się pytał czy JESZCZE karmię piersią był bardzo zadziwiony, że TAK. Noż kurka, przecież Marcelinka nawet 5 miesięcy nie ma,
pozwolisz, że Ci odpiszę?
A widzisz, Lila była średnio cyckowa. I z większości dziennych karmień odstawiła się sama. I w sumie to nie wiem, czy tak lajtowo podchodziłabym do karmienia, gdyby ona teraz chciała cycka z każdego powodu częściej. może ciężko mi to zrozumieć dlatego, że moja Ninka od początku była na maksa niecyckowym dzieckiem.
Przecież to takie miłe, haha Heheh ale sobie słodzimy co nie ?
no i takie moje nic nie muszenie trwa rok bez 10 dni
I w sumie to nie wiem, czy tak lajtowo podchodziłabym do karmienia, gdyby ona teraz chciała cycka z każdego powodu częściej.
Z resztą miało nie być dysput
Dzięki dziewczyny za info. Mikrofali nawet nie brałam pod uwagę w podgrzewaniu (niespecjalnie w ogóle lubię jej używać). No tylko właśnieproblem byłby z tym rozmrożeniem i podgrzaniem na szybko. A powiedzcie jeszcze w czym przechowywać mleko? W czym mrozić? Musi to być przeceiż sterylne. Czy mogą to być takie kubeczki jak na mocz się kupuje w aptece?