Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u mnie laktację zaburzają niestety cholerne osłonki!!!
A bardzo urosly Wam piersi w czasie ciazy, bo to podobno tez ma wplyw na sukces w laktacji?
A ja dla odmiany, będąc ostatnio u kosmetyczki, usłyszałam słowa podziwu, że karmię już prawie 18 miesięcy po prostu każdy kto się pytał czy JESZCZE karmię piersią był bardzo zadziwiony, że TAK. Noż kurka, przecież Marcelinka nawet 5 miesięcy nie ma,
pozwolisz, że Ci odpiszę?
A widzisz, Lila była średnio cyckowa. I z większości dziennych karmień odstawiła się sama. I w sumie to nie wiem, czy tak lajtowo podchodziłabym do karmienia, gdyby ona teraz chciała cycka z każdego powodu częściej. może ciężko mi to zrozumieć dlatego, że moja Ninka od początku była na maksa niecyckowym dzieckiem.
Przecież to takie miłe, haha Heheh ale sobie słodzimy co nie ?
no i takie moje nic nie muszenie trwa rok bez 10 dni
I w sumie to nie wiem, czy tak lajtowo podchodziłabym do karmienia, gdyby ona teraz chciała cycka z każdego powodu częściej.
Z resztą miało nie być dysput
Dzięki dziewczyny za info. Mikrofali nawet nie brałam pod uwagę w podgrzewaniu (niespecjalnie w ogóle lubię jej używać). No tylko właśnieproblem byłby z tym rozmrożeniem i podgrzaniem na szybko. A powiedzcie jeszcze w czym przechowywać mleko? W czym mrozić? Musi to być przeceiż sterylne. Czy mogą to być takie kubeczki jak na mocz się kupuje w aptece?