Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kazde dziecko jest inne, nasza Agatka tez potrzebuje utulenia po kąpieli...moze jak bedzie starsza bedzie szybciej "odlatywac" Po kąpieli przecież dziecko powinno smacznie spać, a u nas istny Muppet Show. Zasypia dopiero około 23.
po 17stej zaczyna się akcja: niecałą godzinę po karmieniu zaczyna wrzeszczec, ssac piąstki, ciumkać = chce cycka. Nic jej nie uspokaja, daję jej więc pierś (wprost rzuca się na nią, w momencie chwytu boli jak cholera,
Może być na samym mleku plus śladowe ilości innych posiłków?
przez pół godziny próbowałam jej dać smoka a Dominika go wypluwała, był krzyk i potem ryk. Nastepnie dałam cycusia i spokój. Gdy zasnęła na cycku próbowałam Jej podmienić sutka na smoka i znowu krzyk, ryk. Więc znowu dałam cyca i spokój. Dziewczyny nie wiem jak sobie poradzić, bo ja normalnie nie mogę funkcjonować. Nie to żebym narzekała, ale ja do toalety za potrzebą nie mam czasu bo Dominika tak strasznie płacze i krzyczy jak jej cycka zabieram. Już nie wspomnę, że zjeśc mi nic nie da. Czekam z utęsknieniem na Męża aż wróci z pracy to wtedy coś spokojnie zjem. Na chwile obecną trochę przysnęła. Od 10 nie spała.
--
po 17stej zaczyna się akcja: niecałą godzinę po karmieniu zaczyna wrzeszczec, ssac piąstki, ciumkać = chce cycka. Nic jej nie uspokaja, daję jej więc pierś (wprost rzuca się na nią, w momencie chwytu boli jak cholera, mysle, ze to przez smoczek, ale boli tylko sekunde i potem jest przyjemnie, wiec zaakceptowalam to :)), ale za chwilę znów jest to samo
ja niedługo mam chrzciny Dominiki i kościół mnie przeraża. Jak ja z takim cyckozwisem tam się ogarnę to naprawdę nie wiem.