Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ponadto ostatnio bolą mnie jajniki.
bo moja córka ssała pierś bez kapturka!!!
Karmienie wyłączne to za mało
bolą aż muszę laktatorem ręcznym odciągać do uczucia ulgi. Tylko, że wczoraj było to ok 60 ml. Czyzbym miała kolejny nawał?
U mojego syna zaczęły się pojawiać od jakiegoś czasu zielono-żółte na zmiane z żółtymi. Karmię wyłącznie piersią.
Czy jest możliwe aby dziecko było przekarmione na piersi
U mojego syna zaczęły się pojawiać od jakiegoś czasu zielono-żółte na zmiane z żółtymi.
Salinos a mam pytanie masz tak dużo pokarmu, to dlaczego karmisz mała z dwóch piersi, w ten sposób robisz sobie nadprodukcję??
przesadziłaś ze zdaniem karmienie wyłączne za to za mało, bo już bardziej się nie da wyłącznie karmić piersią.
Amazonce chodziło o takie karmienie, w którym nie podaje się butelką mleka odciągniętego, karmi się określoną ilość czasu w ciągu doby. W dodatku dziecko nie ma smoczka. To tylko kilka zasad EKOLOGICZNEGO KARMIENIA, czegoś więcej niż WYŁĄCZNE KARMIENIE
Dziecko na piersi może się przekarmiać, na mm nie. Także spokojnie, ciesz się, że ładnie przybiera:) Moja też się przekarmiała:)
chyba na odwrót
--
Igisowa, kp może być tylko dodatkiem do posiłku, a nie posiłkiem. Moja corka jak zaczela normalnie jesc to piers była dla niej jak picie.