Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy są wśród Was takie, które karmiły piersią z powodzeniem zaszły w ciążę i karmiły dalej?
The Fragile,jesli maozesz to kup muszle laktacyjne(ja miałam dziury w glab piersi na pol centymetra),dzięki nim nic nie dotyka do piersi,nic nie ociera,doplywa powietrze
Dziewczyny, czym leczyć gardło przy karmieniu? można brać rutinoscorbin lub witaminę C?
Dziewczyny mam też pytanie, M. skończyła 4 miesiące, czy powinnam rozpocząć ekspozycję na gluten dodając odrobinę kaszki do swojego mleka?
Ekspozycja powinna trwać 2 miesiące?
Jak to ma się do wyłącznego karmienia piersią do 6 miesiąca?
Mam 2 cycki przepełnione, z obu aż tryska, bolą oba cyce. Dominika je z jednego i zasypia. Przystawiam do 2 ale z niej taki śpioch, ze już nie chce ciumkać, albo jest już najedzona i nie chce a ja drugą pierś mam jak kamień i czuję, że musze odciągnąć choć trochę. (WTEDY SIĘGAM PO LAKTATOR RĘCZNY I ODCIAGAM z tej przepełnionej piersi ŻEBY DOTRWAC DO KOLEJNEGO KARMIENIA.
A co by się stało [że się wtrące nieproszona ] jakbyś zostawiła tego drugiego cycka nie ruszając wcale ?
boję się, z zastój się zrobi:(((
Migotynko, może Ci się po prostu laktacja na tyle ustabilizowała, że masz takie miękkie piersi? Jeśli Berenisia jest wesoła i sika jak należy, to szczerze mówiąc ja bym zostawiła jak jest :) i z tymi warzywami to też bym się wstrzymała, ja nie wiem co ci pediatrzy tak napierają :/
ale jak człowiek poczyta net