Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ileż mogę zazdrościć 
Ja od wczoraj walczę laktatorem o rozkręcenie lewej piersi do produkcji większej ilości pokarmu, zobaczymy czy się uda.
Powaga, mnie by po połowie tego co opisujesz trafił szlagDobrze, że wiesz że to bzdury :)

a ja bidna mleko takie ciężkostrawne trawiłam :(((
, ale spróbuję 
U mnie tez tak było zaraz po porodzie ściągałam dość sporo w sam raz na karmienie,z czasem coraz mniej uciągałam...teraz np nie odciągnę ani kropelki a mleka mam w brud i małej starcza i się najada nie przejmuj się cycki produkują tyle mleka ile potrzeba dziecku
Jestem 2 dosłownie 2 dobę po cc mleka mam jak na lekarstwo a 2 małe pyszczki do wykarmienia. Przed przyjściem do szpitala aż sie ze mnie lalo a teraz nic jak uda mi sie ściągnąć 10 ml z obu piersi to jest sukces a tyle to na raz zjada jeden maluch. Jestem załamana ale nie mam zamiaru sie poddawać. Może macie dobry sposób na produkcje mleka?? Dodam że juz pije cherbatke z hipp na laktacje ale jak jeszcze moge to przyspieszyć??

Wojtkowi staram sie odciągać pokarm i zanosić ale schodzi godzina co najmniej na ściągnięcie tych 10-15 ml. Dzieci sa karmione co 3 godziny i juz wiem o jakich porach wiec wiem kiedy pojawiać sie na oddziałach zeby podać odciągnięte mleko czy tez pierś i walczę dzielnie dla maluchów. Pani od doradztwa laktacyjnego stwierdziła że dawno takiej zawziętej pacjentki noe miała.Bo była mowa że mleko może się zakwasic jak osoba mało cwiczaca nagle pocwiczy kilka godzin. A to różnica :-)
i tylko na jakieś 10 minut bezpośrednio po wysiłku
po 30 minutach kwasu mlekowego już w pokarmie nie ma. LINK