Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I jeszcze co do stanu karmienia w Norwegii-to może tam nie ma tylu reklam mm wciskających kity, że ma takie same bakterie jak w mleku mamy..
No tak jak w naturze jest poród sn , a sporo osób wybiera cc i też można podciągnąć pod to , że nie stawiają dziecka na 1 miejscu tylko swoje dobro
hahaha MK będziemy cycków używać jako pasa do wiązania spodni :))))))) ale mi to nie przeszkadza ;p
Dziewczyny poczekajcie troche to zobaczycie jak dzieciaki wam sutki powyciagaja.Moja takie cuda przy cycu robi ze jak czasem go wyciagnie to maz sie smieje ze niedlugo do kolan beda mi wisialy
Dziewczyny ja właśnie chciałam napisać odnośnie tego wyciągania sutków. Bo mi wcale nie jest wesoło z okazji 6 zębów Marceliny. I jak mi już tak parę razy powyciągała, to mi łzy poleciały:( Macie jakiś sposób, żeby tego oduczyć? Ja jej zabieram i mówię, że nie wolno, ale w sumie zanim zdążę zareagować, to ona już sutka puszcza, wcześniej przejeżdżając po nim zębami..
I te badania wykazały, że niczym nienormalnym byłoby karmienie ludzkiego dziecka i do 4-5 roku życia, co w zasadzie wśród wielu współcześnie żyjących dziko plemion, nie jest niczym nadzwyczajnym.
jak teraz karmisz? ciekawa jestem jaka zmiana moze bolesnosc powodowac.
Moja mloda dzisiaj rano tak samo się podpiela,jak na tej rzezbie. Podeszla do mnie i mowi: tylko napije się troszkę. Wypila kilka lykow i poszla