Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
synka uczyłam migusiów (ew. bobomigania) - jego ulubiony był na cysia ;-)
Tzn co 3 godz. a czasem i częściej. Ale przez ostatnie kilka dni i w dzień je dużo częściej. Jakby nie najadał się. No, ale co się dziwić, z czegoś ta waga jego wynika
o wtedy kombinuje jak tu "gadać" z sutkiem w buzi i robi te swoje pfuuu, tfuuuu
No a ja jakoś robię odwrotnie i karmie raz z jednej a raz z drugiej. No i nie wiem czy dobrze robię?
Biedronko dobrze robisz moim zdaniem. Bo najpierw płynie pierwsza faza, ta bardziej wodnista, potem druga z tłustym pokarmem :)
Moja koleżanka przez parę miesięcy karmiła właśnie podczas karmienia raz jedną raz drugą piersią, w rezultacie miała ciągły nawał, a mała miała ogromne kolki, ciągle płakała. Ciągle to znaczy 24 na dobę, ból brzucha miała ponoć straszny podejrzewają, że właśnie przez to że ciągle jadła ten pokarm z 1 fazy, a on jednak jest bardziej ciężkostrawny. Ja również karmiłam zawsze raz jedną raz drugą piersią. No chyba, że Nadia opróżniła do końca, to wtedy dawałam drugą, ale to się zdarzało zazwyczaj w trakcie kryzysów. I jak sobie naprodukowała mleka, to po paru dniach wszystko wracało do normy.
Dziewczyny, ile dziecko w wieku mojej małej może wypijać? musze ściągnąć do buteleczki by babcia jej podała podczas mojej nieobecności i nie wiem ile. Po raz pierwszy wyrywam się z domu, w końcu...