Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
naczy interesuje bardzo, ale cóż ona podczas cycowania wyprawia, to ludzkie pojęcie przechodzi. Zaczyna jeść, po czym łapie i wypluwa, łapie i wypluwa a przy tym jeszcze gada i pluje I tak w kółko Po czym znów je, wypluwa i przekręca sie na drugi bok a po chwili znów łapie i tak non stop. Nie wiem, czy to taka frajda dla niej czy może spadł jej apetyt.
Maluchy stają ładnie i w pewnym momencie puszczają i łapią cyc srac aie przeraźliwie i juz nie chcą sac
Ja już wariuje bo nie wiem czy sie nie najadaja bo tracę pokarm czy jest za mało treściwy, czy cos ze mną nie tak.
ale (mam nadzieję, że nie uznacie mnie za próżną) mnie to trochę załamuje...
Migotynko, muszę uciekać ale przypomniało mi się jeszcze. Przeczytaj swój wpis jeszcze raz i ochłoń Kilka razy wyczytałam (co prawda noc była :P), że widzisz po małej, jak rośnie, waga pokazuje więcej i więcej...spokojnie Poza tym Nisia jest w takim wieku, że wszystko ją interesuje. Moje potrzebowały w tym czasie ciszy przy karmieniu.
Nie wiem czy slyszalyscie o akcji ,,karm mamo,,?
Chcialam się wlaczyc do tej akcji poprzez sprzedaż koszulek z tym logo(napisze do pomysłodawczyni tego projektu,ale musze wiedzieć czy Ktos bylby chętny na zakupienie takowej koszulki. Koszt koszulki bylby ok.35zl (sama koszulka z przesylka kosztuje ok.30zl,nadwyzka bylaby przeznaczona na wsparcie tego projektu. zaraz wrzuce link,to sobie poczytacie.
Logo na koszulce byłoby takie: