Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak sobie radzicie z obniżonym libido w czasie karmienia? Albo może raczej jak Wasi faceci sobie z tym radzą lub jak Wy radzicie sobie z nimi? U mnie z tym coraz gorzej, a mąż cierpi...
Cóż, to różnie bywa, bo ja już 4 tyg po porodzie miałam meeega potrzebę ;) No i tak mi zostało... W ogóle mam o wiele wyższe libido w ostatnich 2 latach, niż przez całe życie przedtem ;) Podobno po 30ce jest z tym lepiej często - u mnie na to wygląda ;) A jesli macie z tym problem, moze popróbowac nastrajać się w ciągu dnia na wieczór, zadbać w ogóle o bliskość, relację. POWODZENIA :) jak sobie radzicie z obniżonym libido w czasie karmienia?
moje libido podczas karmienia było ponizej zera, mąż cierpiał
Podobno po 30ce jest z tym lepiej często - u mnie na to wygląda ;) A jesli macie z tym problem, moze popróbowac nastrajać się w ciągu dnia na wieczór, zadbać w ogóle o bliskość, relację. POWODZENIA :)
libido pełza po podłodze, baaa przywarło i odleźć nie chce
Przy karmieniu piersią można jeść absolutnie wszystko
Lekarka nic nie powiedziała, wpisała 10 centyl i tyle, ale ja znów się niepokoję, zresztą jak po każdym ważeniu. Policzyłam jeszcze dzienne przyrosty od najniższej wagi spadkowej, czyli z dnia wypisu ze szpitala i wyszło mi 16,16g!!!
Pociesza mnie to, że mała utrzymuje 10 centyl, nie ma skokowych zmian. Wydaje mi się, że nie jest niedojedzona, czy głodna, jest bardzo ruchliwa, nie jest senna, nie jest jakoś specjalnie marudna (o ile takie zachowania można traktować jako potwierdzenie prawidłowego rozwoju)
le za to kluski z makiem poproszę mamę, aby zrobiła specjalnie dla mnie bez miodu i orzechów z samymi rodzynkami.