Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moja mama chciała na siłę wcisnąć smoczek mojemu synkowi, ja nie chciałam, nawet poszła do apteki kupić "na wszelki wypadek"
w aptece akurat nie było rozmiaru dla niego, jeszcze długo mi suszyla o to głowę, że przecież ons używała, głównie do usypiania, powiedziałam nie i koniec, smoczka dostał od pielęgniarek, jak leżał tydzień na oddziale intensywnej opieki pooperacyjnej, po powrocie przestaliśmy używać
, ale nie było wyjścia. Szybko załapała, ze jak mnie nie ma to jest mleczko z butelki, awantury też się skończyły :)
Mnie najbardziej denerwuje ze wszyscy mi wciskaja na sile smoczka dla malej... " no bo ona sobie ciagle piastki do buzi pcha" , " ma kciuka w buzi, kiedy wreszcie kupisz ten smoczek"
bo zamiast wspierać to wymyślają, cudują nooooo.karmienie powyzej roku to dla nich nie do przyjecia
.). Dlatego tez tak zalezalo ma aby do tego 22 m-ca karmic. I potem przy odstawianiu ,jak zmniejsza się ilość karmien,to tez mleko jakby zageszcza się przeciwciałami. Musze zadzwonić do p.Malgosi,moze podesle mi jakiś artykul.
. Ba, nawet ludzie się podsmiewuja. Dziwi mnie to,bo jakos nikt nie ma oporow podawania mleka modyfikowanego czy krowiego do 3 roku zycia czy dluzej. Tylko karmienie piersią po 6 m-cu jest postrzegane za cos nienormalnego.
więc po prostu uznaję sprawę za moją prywatną i osobistą sferę, do której dopuszczam osoby pozytywnie nastawione do sprawy ...
. Musze przedstawić dowod,ze były zrobione.

. A Wy chcecie już po 6 m-cach przesypiać
Nie przejmowalabym się gadaniem lekarza.
.
. Nana będzie w Bydgoszczy 20 stycznia chyba,wiec na ten dzień pewno by się umowila do p.Malgosi i wtedy pojedziemy razem
Dało radę wykarmić go sama piersią z całą pewnością 

Czy jak mam gorączkę to nie mogę karmić bo mam mleko skisniete?