Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]A nie lepiej odciagnąć świeże i podac od razu? ;pniewatpliwie, a najlepiej to wprost z piersi :D tylko nie zawsze sie tak da, stad moje pytanie ;) dzieki monteniu za profesjonalna odp :* tak zrobilam, schlodzilam 2 partie do tej samej temp, potem polaczylam, zostalo podgrzane w kapieli wodnej i podane, a mała... cóż, wypiła może 80ml i... wolała poczekać te 4h na mamę i pierś :P

Czasem muszę ją wyciszyć przed piersią na rękach, trwa to z jakieś 10 minut, ale po tym szybciej zasypia. Ale moje dziecko to spaniowy ewenement też jest - raz zasypia o 18, raz o 23, niezależnie od tego, co się dzieje w ciągu dnia.
Dziewczyny, czy karmiąc piersią mogę spać na brzuchu? Boję się czy ten nacisk na piersi nie będzie zbyt duży.

,

), a jednorazowe na noc. Z wielorazowych mam avent, z jednorazowych Johnson's, ale dla mnie to takie zwykłe, trochę lepsze od rossmannowskich, a te co Matylda poleca Lansinoh miałam i są super.
Samo chude mięso odjęte od kości, ale w takim tłuszczyku-smalczyku, że w sumie wyrzucam na patelnię i się wytapia tego strasznie dużo. Zauważyłam, że za każdym razem po takim obiedzie mała się męczy z bąkami, jest niespokojna i ma zieloną mega śmierdzącą kupę. Czy to możliwe, że za tłuste to wszystko czy szukać gdzie indziej?
i te kupne i te własnoręcznie robione. Ja mam w różne wzorki, chociaż wiem że to tylko bajer i moim piersiom było i będzie to obojętne, ale przynajmniej oko cieszą :) Znalazłam na szybko w necie z Nappime, mojej ulubionej firmy pieluch wielorazowych, w których latała Nadia. Gdybym już nie miała, to na bank bym te kupiła :> 

to zawsze zdrowsze niż wielo i tańsze :)

Fajne wzorki. Muszę oblukac

No ale to OT 

bąbelasku może być za ciężkie, jak sama piszesz tłuszcz się wysmaża, może smażone mu nie służy, mój się męczył po naleśnikach, które smażę bez tłuszczu, ale jednak smażę