Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A w jakim wieku jest Twoja córa ? Bo wiesz lada moment laktacja się ustabilizuje i może już nie będzie trzeba pancerwkładek
PENNY i jak tam Twoje wkładki laktacyjne? Uszyłaś? :))))
ja wczoraj zdążyłam sobie 2 pary uszyć i całkiem nieźle sie sprawdzają :)))) przetrwały nocny wodospad. Ale kształtem to nie są ani koła ani kwadraty, tylko prostokąty :)))
Alinka ja się zastosowałam do metod polecanych przez dziewczyny rutinoscorbin, wit.c 1000 mg, na katar i zawalone zatoki sól morska, siemię lniane na gardło i syrop z czosnku i cytryny... I powiem szczerze, że szybciej się wyleczyłam niż stosując lekarstwa. W piątek wieczorem się zaczęło, a wczoraj wieczorem już miałam spokój
Tak. Nauczył się efektywniej ssać i mniej czasu mu to zajmuje. To nie znaczy, że będzie jadł częściej - po prostu może wysysać tyle samo w krótszym odstępie czasu. Lila się dość szybko nauczyła krótko ssać i tak około trzech-czterech miesięcy zajmowało jej to na pewno mniej niż 10 minut. Więc w sumie, to się ciesz :) Czy tak może być że teraz będzie się najadał w parę minut ??
Dorit,Ty chcialas zainteresować się tematem?
Wybieram się do Warszawy w dniach 11-13.04(może już nawet 10 kwietnia),może jakies spotkanko by się zorganizowalo?
--
Dziewczyny stosowała któraś z was metode 7-5-3?? Zastanawiam się czy jest ona także skuteczna np co cc