Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie jak to jest z tym karmieniem. Bo mnie już wszyscy dookoła mówią że powinnam zacząć dawać soczki jabłko bo później mała nie będzie chciała nic jeść. A jak mówię że sa zalecenia kp 6 miesięcy a dopiero później wprowadza się coś więcej to robią oczy bo dawniej wcześniej wszystko się dawało
I znajomi zapewne polecają te cudowna herbatke w granulkach. Zapytalabym się w jaki sposób 2% wyciągu z koperku i 98% glukozy jest dobre na jelita
Myślę też o zakupie takiej butelki miała ja przy drugim dziecku wrazi w gdyby nie chciało albo nie umiało ssać
montenia: Jeny, te teściowe to we wszystko się wpierdzielaja. Mam tez to w domu.
moja zawsze tylko sugeruje niby
--
Salinos, dobrze ze polozna powiedziała,ze po 5 . Gorzej gdyby powiedziała,ze już po 3 m-cu.
Salinos, trzeba łopatologicznie teściom wytlumaczyc. Ty jesteś mama, a nie oni i nie musza się dowiadywać kiedy rozszerzac diete,bo Ty doskonale o tym wiesz. Jeny, te teściowe to we wszystko się wpierdzielaja. Mam tez to w domu.
Dzasti, w takim razie problemem jest to ze sporo osob rozszerza dzieciom diete wczesniej niz zalecenia. I potem kazdy sie wypytuje czy juz diete rozszerzamy i ze powinnismy;-)