Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak wy sobie radzicie z tymi wielorazówkami?
ja też nie używam na co dzień wkładek i tylko czasem nawet nie przy bardzo pełnych piersiach jak z jednej je z drugiej leci a innym razem nie leci. Jak wychodzę gdzieś na dłużej to na wszelki wypadek wkładam wkładki a tak nie używam w nocy jak mam mega piersi pełne to jak jedną karmię to na drugą kładę sobie pieluszkę terową, ale rzadko kiedy cieknie
cycki mi przeciekaja. Ale nie zawsze. Akurat tej nocy mialam taki nawal ze musiałam małą budzic bo mi cyc pekal w szwach

Salinos,ja dawałam po ukończonym 6 m-cu. Gluten ma być wprowadzony pod oslona mleka matki
Będę w poniedziałek rozmawiala z moja pania doradczynią,to się zapytam jeszcze

). Starsza zresztą tez
)
nie wiem gdzie mogłabym zadać to pytanie. Na ostatniej wizycie szczepiennej pediatra powiedziała, żebym wprowadziła gluten po 5 miesiącu ale przed ukończeniem 6. Wiecie tak czy siak to ma się nijak do wyłącznego kp przez pierwszych 6 miesięcy. Ciekawa jestem jak wy sobie z tym poradziłyście?

Kawałkiem chrupka kukurydzianego?
Hej mam pytanie czy można pić słabą kawę parzoną karmiąc piersią ?i czy jak dziecko ma już 6 miesięcy to trzeba sie trzymać diety ,czy można już jeść np kapustę?
dieta matki karmiącej powinna być zdrowa, nie powinno się eliminować żadnych produktów, jeśli nie ma ku temu wskazań.