Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jedna z moich przyjaciółek tutaj karmi tylko piersią i twierdzi, że jej zaczyna zanikać mleko tzn ma go coraz mniej i Mała głodna...
Ale skąd właściwie wie, że jest córa jest głodna? Nie przybiera?
ej Hydra a jak mi Ninka jadła zawsze z jednej piersi tylko a teraz po jednej jest jakby niedojedzona i dojada jeszcze z drugiej to nie oznacza, że mam mniej pokarmu nie ?czy oznacza ?
no cóż, mając nad sobą chór własnych matek i teściowych powtarzających jak mantrę "No dokarm wreszcie, na pewno jest głodny", nietrudno o to
Wszystkie dzieci są inne i prawidłowe przybieranie nie jest takie samo dla każdego z nich.
sa jakieś wartości bezwzględne, typu 300g na tydzień, które naprawde pokazują, że dziecku niczego nie brakuje.
Ale skąd właściwie wie, że jest córa jest głodna? Nie przybiera? Bo jeżeli przybiera normalnie, to wydaje mi się, że problem istnieje tylko w głowie mamy
ja od początku mam jedną pierś mniejszą, drugą większą i w tej większej już od dawna (ale nie od początku z kolei) jest duuużo więcej mleka.
Taka uroda, jak dobrze ujęła to montenia, zwłaszcza, że zawsze miałam lekką dysproporcję a po rozpoczęciu karmienia ona się po prostu znacznie powiększyła, nawet wizualnie.