Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I udało sie odciagnać tylko 80ml
to znaczy że ma już dosyć?
Ja w takich sytuacjach wprowadziłam sobie dodatkowe karmienie "dla laktatora" i zbierałam po prostu.
spytam tutaj, bo pytalam na rozpakowanych, a moze tu znajde odp. czy robila ktoras z Was rtg zeba karmiac piersia? Bylam przekonana,ze jest to dozwolone ale spotkalam sie z roznymi opiniami..dzieki
Prz kazdym rtg zdjecia zakladany jest fartuch ochronny, wiec nie mam mowy o napromieniowaniu piersi. Przeciez nawet w ciazy robi sie gdy jest taka koniecznosc rtg. Ja osobiscie nie slyszalam, aby przy karmieniu rentgen byl szkodliwy.
tak to na pewno o tej 22 to kolka bo kopie nogami i płacze straszliwie a ogólnie po karmieniu to strasznie się denerwuje przy odbekaniu i jak ssie to babcia w kuchni słyszy jak przełyka więc może zbyt łapczywie pije mleko i też ma jakiś dyskomfort w brzuszku po jedzeniu . jeszcze spróbuję dac mu na jedno karmienie mleko modyfikowane i zobaczę jak po nim się będzie zachowywał może z butli nie będzie tak łapczywie pił herbatkę pije spokojnie jak mu daje więc zobaczymy
--