Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bardzo ale to bardzo bolą mnie sutki. Najpierw ból był tylko podczas karmienia a teraz już nawet po bolą. Boli coraz mocniej chyba niedługo nie dam rady
pytałam położna, pokazała mi jak przystawiĆ lepiej małą, robię tak i lepiej łapie ale mimo to ból się wzmaga
jestem załamana, tak pięknie tu piszecie o kp a tymczasem dla mnie to tylko ból i nie mogę zrozumieć jak to może być przyjemne
Wasze problemy, to żadne problemy......
Nie wziełaś tylko pod uwagę, że może dla każdej z nas co innego jest najgorszym doświadczeniem macierzyństwa... Poza tym Mamakasi pisała chyba, o sobie, więc nie ma powodu wytaczać aż takich potężnych dział i poniekąd obrażać dziewczyny, które myślą inaczej.
którą dziewczynę obraziłam

Rozumiem Cię tutaj doskonale. A powiedzcie mi dziewczyny taka rzecz. Hybrydowy manicure w czasie kpi. Mozna? Nie mozna? Szkodzi dziecku w jakiś sposób? Słyszałam różne opinie, generalnie ponoć jest to bezpieczne. chciałabym sobie zafundowac, ale jakoś się obawiam...
A czym robisz? Bo ja robie sobie sama w domu Semilacem
Tylko w nocy jadła spokojnie.
Jest raczej drobna, ale te graniczne 100-110g/tydzień wyrabia. Nie więcej. Czekam co Anka powie po powrocie od kosmetyczki ;-)
Teraz smoczek jest be jak tylko próbuję się wymsknąć i wczoraj np. walczyłam z ucieczką dobrą godzinę! Dzisiaj udało się szybciej wyślizgnąć z usteczek i zapewne byłoby tak aż do odstawienia od piersi całkowicie. Jednak ja jej nie zamierzam jeszcze odstawiać. Wcina sobie do drzemki, snu wieczorem i czasem jak marudzi w ciągu dnia. Drzemka w dzień też raczej bez cycka nie wypali. Jak ją oduczyć tego ciumkania? Myślę, że przez to też w nocy są częste pobudki, bo ona tylko do dzioba wsadza pierś i śpi. Może z raz w nocy czuję jak je.
Nie bronię jej (z łóżeczka zrobiłam dostawkę do mojego łóżka-zdjęłam jedną stronę). Ale niech i mi da pospać, bo rano jak zombi prowadzam starszaka do przedszkola! Złota rada dziewczyny! Złota rada! ???

W nosidle zasypiała, ale jak miała smoczka. Już nie smoczkuje od paru dni. W wózku nie chce spać od 3 tygodni, a to też musiało być ze smoczkiem... No i tak