Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
karmię ją w dzień dosyć często, na żądanie. Zazwyczaj to jest co 1h-2 ale zdarza się czasem częściej. Mi nie przeszkadza że karmię ją tyle razy, bo wolę to niż mm. Czy to normalne, że mała je tak często czy faktycznie coś z moim mlekiem nie tak?
Czy to normalne, że mała je tak często

) - no wiec je czasem i co pół godziny jak chce - a w cyckach śmietana, bo juz drugi egzemplarz koksuje conajmniej podwójna górna granicy normy.Jak liczycie na szybkie efekty, to nie czytajcie dalej
Dzieciak się przyzwyczaił do ssania w czasie zasypiania. To nie jest źle, ale jak się chcecie pozbyć, to trzeba, niestety, wymyślić coś innego. Możecie wprowadzić stały kocyk, kołysankę, zabawkę. Zanim zrezygnujecie ze ssania, wprowadźcie to coś. Później, stopniowo, jak dziecko zasypia, to skracajcie czas ssania, wyjmując pierś, jak widzicie, że oczka się już kleją.

Blanka nie chce za bardzo ssać, a dzisiaj latatorem po półgodzinie systemem 7-5-3 ściągnęłam tylko z 115ml :( także nie wiem, jak to będzie. Oczywiście walczę, nie poddam się, ale jak malutka nie będzie chciała ssać, to za wiele nie zdziałamy :(
albo memla, albo odrywa się płaczę i nie chce ponownego przystawienia :( a piersi to totalne flaki, ja wiem,że to nie jest wyznacznik tego czy jest tam mleko, ale jednak to mnie dołuje:(A było tak pięknie...