Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy w 11-12 mż Malucha może wystąpić kryzys laktacyjny?

W ciagu dnia za cholere nie chce spac, ale jak tylko dotknie piersi, to to wyglodniale i placzace dziecko w momencie usypia... No nic, musze bardziej stanowczo wybudzac. Dzieki!
(teraz jak nauczyla sie porzadnie najadac w ciagu tych 10minut, to nawet do 3 godzin wytrzyma-to jak czuwa, bo gdy spi wytrzymuje 5-6 h). Da sie to zrobic tylko trzeba konsekwencji.
Jak się domyślam beagraf, nie pracujesz zawodowo, tzn jesteś z Córką za dnia?
, ale wtedy pracowałam. Natomiast pracowałam dość niestandardowo - 6 godzin byłam poza domem, a dokańczałam robotę w domu wieczorem... i po nocach. Można się było wykończyć, ale taka sytuacja miała właśnie takie plusy że mała załapywała się na jeden posiłek na moim odciągniętym mleku, a drugi to była juz jakas zupka jesli dobrze pamiętam (nie bede teraz odszukiwać notatek). Wracałam do domu akurat na cyca 
Beagraf, widze pewne podobienstwa do Twojet sytuacji... Jak Ty postepowalas?
nawet masujac - tak mocniej glaskajac z gory w strone sutka - nie pomaga przy laktatorze?

Ale myślicie, że to zastój? tak szybko by się zrobił?

Cerisecerise, a nawet masujac - tak mocniej glaskajac z gory w strone sutka - nie pomaga przy laktatorze?
a boję się że przysnę na 5h razem z nią i obudzę się z zastojem
Możecie jeszcze napisać co mogę zrobić by mleczka było więcej
jak ściągam laktatorem z prawej wyciągam pokarm, ale z lewej ani kropelki
. U mnie też lewa pierś na początku dawała mniej mleczka. A teraz wręcz przeciwnie