Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ponoć to piersiowe dzieci tak mają, do tego głównie jest ze mną cały czas
Dzieci są różne. Jedne dojrzewają do rozstań z rodzicami wcześniej, inne później,. Jak każdy człowiek, mogą być nieśmiałe, otwarte, zamknięte w sobie, radosne, skupione na działaniu, spokojne, albo nerwowe. To nie zależy od sposobu karmienia, a od osobowości. Jedne dzieci są "uległe" i łatwo się nimi "kieruje" i współżycie z nimi jest dla rodzica proste, a inne dzieci są "butne" i co byś nie robiła i tak mają własne zdanie i nie zawahają się go wyrazić jasno, głośno i bardzo dobitnie.
...i ja też póki co zmieniam nastawienie;) U mnie bardzo pomogła zmiana nastawienia i przewartościowania (nie tylko niemowlę ma prawo do częstego ssania piersi) . A jak tylko ja odpuściłam , córka też odpuściła.
Z tym, że ona jest dużo starsza .
teraz tak samo, zaczelo sie katarkiem a skonczylo zapaleniem ucha, goraczka i antybiotykiem
moja cyckowa na maksa Gajka, zasypiająca prawie tylko wyłącznie na piersi (czasem udaje się przez noszenie) w żłobku podobno bez problemu zasypia położona obok pani
Moja Martynka - cycoholik jakich mało, zasypiała tylko na cycusiu (w dzień czy w nocy) - jak "poszła" do żłobka (9 m-cy) bez problemu zasypiała na rączkach u cioci... ja byłam w szoku, bo byłam przerażona jak to będzie - a okazało się, że bez większych problemów poszło :) W domu nigdy tak nie zasnęła
Agatello ...doszłam dokładnie do tego samego wniosku ;) Podczas prób odstawania w 11 msc były takie darcia i płacze i w ogóle, że się poddałam. Wole juz zatkac mu buzie zywym cumlem i spac.