Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
le jeszcze pozostanie problem z drzemką w ciągu dnia... Też na cycu zasypia tylko tu już krótko mnie trzyma na szczęście...
Tez zdarza sie,ze dziecko tak ciagle podlacza sie do piersi w fazach intesywnego wzrosu,moze ma teraz skok,moze ida zabki. poobserwuj. bo moze to byc chwilowe i trzeba przeczekac....u nas właśnie idą kolejne zęby- podejrzewam, że grupowo i rzadkie, śmierdzące oraz zielonkanwe kupy od tygodnia oraz rozdrażnienie to potwierdzają...ech :/
Diiii OMG aż tyle zębów ;) U nas Maciek ma dopiero 6....nie chcę myśleć, ile mu teraz wychodzi...;)
O rany Gaja ledwo 4 miesiące młodsza i nie ma żadnego...
No w życiu nie widziałam u dziecka tak cudnych usteczek

i spała dalej
Pierwsze odłożenie z pobudką i krótkim płaczem. Wzięłam ja z powrotem na ręce a ta chwilę pomarudziła po cichu i zasnęła znowu. I tym razem udało mi się ją odłożyć 

Boli i znowu boję się przystawić ją do tej piersi....
Kolor od kilku dni ten sam... Do tego własnie od tych kilku nocy, odmawia piersi, denerwuje się jak ją próbuję w nocy uspokoić, bo budzi się z mega krzykiem :(:(:( Czy coś mi się z mlekiem mogło "popsuć" ? Czy to w ogóle możliwe, a no i w dzień, ze dwa razy ostatnio się podpina i ssie. A może trójki jej będą wychodzić ? Miały Wasze dzieci podobnie ?

dzieć mi wisi na cycu juz 2 dzien praktycznie non stop, z małymi przerwami ehhh
powiedzcie że to minie bo już mi sił brak
brodawki pieka okropnie od tego ciagłego trzymania
To powiem Ci, że ja się czuję jak cofnięta w czasie
U mnie dokładnie to samo z tym, że rok później. Ale pocieszę Cię, że to od dziecia zależy. Syn mnie tak nie ciągał jak córa. On mnie w ogóle tak nie ciągał! A Magda? Wisi na mnie całą noc prawie i w ciągu dnia siada na mnie i mnie liże i mówi "ciuciu" (czytaj: cycu) Hehe
A poraniła mi brodawki do tego stopnia, że już w dwóch przypadkach musiałam Ibuprom brać przeciwzapalnie... I mam czasem myśli o odstawieniu... Ale spoko! Mija
Mnie też starszy martwił, że nie poświęcam mu odpowiednio dużo czasu, ale to tylko na początku. Dasz radę 

w 22 miesiacu karmienia pojawiaja sie te przeciwciala:)
wszak mleko z krwii powstaje. Moj starszak pierwszego dnia karmienia tak mi "poobgryzal" brodawki, ze krew tryskala. W szpitaly kazali karmic normalnie.
szykuje sie do odstawienia go i za chokere nie wiem jak sie za to wziac. Budzi sie wlasnie tak kolo 7 i oproznia oba
po czym idzie dalwj spac no i wieczorali wisi na mnie
. Musze to znalezc i do swoich dokumentow to wrzucic (wtedy jak to czytalam,nawet nie wiedzialam,ze to mi sie kiedys przyda,bo nie mialam jescze zbytnio zwiazku z karmieniem, poza swoim_