Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dzisiaj coś popłakiwała, bo chciała "ciuciu" i chyba nie dopuszczała do siebie myśli, ze "ciuciu" śpi, wyjątkowo, ale też nie chciała, żebym jej śpiewała, sama z siebie zasnęła przy szumku. Ogólnie usypiam tak 5-10 minut max. Leżymy razem na łóżku. Dodam, że Magda też z nami śpi. Co prawda, ja na razie śpię w salonie, ale nad ranem przychodzę jak mąż wychodzi (ok 4:00) i jest ok. Pierwszy raz jak się obudziła, płakała troszkę i mówiła "ciuciu" to ja się nie odzywałam, nie odwracałam, udawałam, że śpię. A kolejne noce już spokojniej, nawet przy mnie
Daję jej jednak "ciuciu" jak wstanie już na dobre i po drzemce w południe
Dość poważna rana, ale w końcu się udało z pomocą monteni (

) i CDL na końcu
a odstawienie z nocy to moja i męża inicjatywa, a w zasadzie to on mnie najmocniej namawiał. Widział, że się z tym męczę i plecy bolące wiecznie, fizjoterapeuci, itp... Ale teraz jest o niebo lepiej
Ważne, że w dzień cyckujemy i czerpiemy z tego mnóstwo radości
)

A jeśli znowu chce np.za godzinkę lub pol to znaczy chyba ze sie nie najada czy taki jego urok?

Jaś na dodatek ssak do kwadratu więc już musiałam mu zatkać paszczę smoczkiem, eh...
jktore skończyło rok, bo przeciez mleko jest wtedy bez wartości
tylko ja tak sobie mysle, ze np moj je mleko zamiast posilku. On jest niejadek do kwadratu. Co mu nie dasz to "bleee" no ale mleko ciagnie. Jakby zapycha sie nim. Fakt jest faktem, ze to juz dwulatek no i chyba najwyzszy czas juz go odstawic no ale ciagle cos, a teraz widze ze znowu ma jakis lek separacyjny (jak tylko do wc wyjde to chodzi po domu i wola "mama"), wiec znowu nie ta chwila.
akby zapycha sie nim.
no i chyba najwyzszy czas juz go odstawic no ale ciagle cos

Po ki diabeł? Jesli nawet nie pytałam o odstawienie
ale są pediatrzy i ...konowały